cover_reteta_somon_spiceword_condimente_de_calitate_amore_sare_de_mare

Somon cu garnitură de dovlecei

Ești un fan al peștelui? Vă recomandăm o rețetă ușoară și deosebit de sănătoasă cu somon și dovlecei – rapid de preparat și pur și simplu cu un gust mediteranean! Recomandăm condimetele de la STAY SPICED! Condimentele Amore Pesce 70 gr, Spiceworld și Flor de Sal 100gr, Spiceworld. Spor la gătit!

condimentele_sare_de_mare_amore_spiceword_

 

Ingrediente

file_somon_detaliu_

Mod de preparare

Se condimentează fileul de somon cu Amore Pesce 70 gr, Spiceworld și Flor de Sal 100gr, Spiceworld. Apoi prăjiți somonul pe partea pielii la foc mediu într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.

Tăiați dovleceii/ Zucchini în felii uniforme și adăugați-l la fileul de somon din tigaie. De îndată ce fileul de pește are o crustă frumoasă, întoarceți-l cu atenție și, dacă este necesar, gătiți pe cealaltă parte.

Presărați condimentele preferate și peste bucățile de dovlecel/Zucchini și așezați-le lângă fileul de Somon. Amestecați bucățile de dovlecei timp de aproximativ 30 de secunde, acest lucru va da somonului și dovlecelului gustul perfect. La final stropiți cu puțină lămâie.

Opțional așezați câteva felii de lămâie tăiate subțiri peste fileul de somon.

Vă dorim Poftă Bună!

Vă încurajăm să experimentați rețetele noastre și să împărtășiți cu noi rezultatele obținute #grillexpert pe FacebookInstagram și Youtube. Astfel ne veți încuraja și veți inspira și alți clienți Grill Expert.

Lasă un răspuns