Bucătărie exterioară Classic 120 cm, Der Eckart

Cod Produs: 16002

9,545.00 lei

Stoc epuizat

  • ECKAT “The Classic”
  • Dimenisuni produs: 120 x 60 x 92  cm (L x l x h)
  • Material: metal, polipropilenă
  • Bucătărie modulară
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Bucătărie exterioară 120 cm, Der Eckart

Elementul central al fiecărei bucătării de exterior din seria ECKAT.
“Clasicul” din seria ECKAT este un must-have pentru fiecare bucătărie în aer liber. Ca element central al seriei ECKAT, modelul clasic cu lățimea de 120 cm oferă suficient spațiu pentru toate ustensilele de gătit de care aveți nevoie pentru o bucătărie de exterior complet echipată. Datorită interiorului spațios, puteți depozita cu ușurință chiar și ustensilele mari de bucătărie.

Designul elegant și minimalist al acestui clasic se potrivește perfect cu orice bucătărie în aer liber și vă oferă multă libertate pentru a proiecta celelalte elemente ale zonei dvs. de exterior.

Flexibil sau stabil?
Doriți flexibilitate maximă și nu doriți să decideți exact unde ar trebui să se situeze ECKAT-ul dumneavoastră? Apoi alegeți roțile industriale și împingeți elementele individuale acolo unde doriți. Dar dacă știți exact unde vreți să stați cu ECKAT-ul și doriți stabilitate maximă, atunci este mai bine să folosiți picioarele mai ieftine, reglabile în înălțime.

Seria ECKAT
Noua libertate: gătitul sub cerul liber. Cu seria ECKAT de la BURNOUT Kitchen, visul dumneavoastră de a avea o bucătărie în aer liber poate deveni realitate. Este perfectă dacă nu doriți o bucătărie de exterior complet echipată, dar nu vreți să renunțați la mobilierul de exterior rezistent la intemperii. Elementele bucătăriei în aer liber sunt foarte ușor de asamblat și vă puteți asambla propriul ECKAT individual din unul sau mai multe dulapuri. Este garantat să se potrivească perfect în grădina sau pe terasa dvs. și să vă îndeplinească toate dorințele.

Specificații:

  • ECKAT “The Classic”
  • Dimenisuni produs: 120 x 60 x 92  cm (L x l x h)
  • Material: metal, polipropilenă
  • Bucătărie modulară
Producator

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucătărie exterioară Classic 120 cm, Der Eckart”

Te-ar putea interesa