Bucătărie exterioară BORONIA FrescoPro, Beefeater

Cod Produs: F-B4GA-BBF7645

La comanda

  • Grătar la alegere BeefEater Signature, Discovery sau Proline 4, 5 sau 6 arzătoare
  • Frigider de Exterior Tropicalizat BeefEater – 120 litri
  • Blat la alegere: Granit sau Dekton – Finisaj uși la alegere: Aluminiu compozit sau Dekton

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Bucătărie exterioară BORONIA FrescoPro, Beefeater

Cu o experiență de peste 25 de ani în petrecerea timpului în aer liber, concepere și producție de mobilier de exterior - Noi suntem FrescoPro. Aducând o abordare nouă și profesionistă unică bucătăriilor de exterior pentru clienții noștri, lucrăm împreună cu proprietarii de case, arhitecți și dezvoltatori pentru a crea zone de divertisment în aer liber de lux.

Distribuitorii cu tradiție îndelungată a unora dintre mărcile de top de grătare din lume, suntem în măsură să vă oferim un sistem pentru o bucătărie de exterior de calitate superioară. Bucătăriile noastre aduc un plus de stil spațiilor de exterior de pe tot globul având clienți în Europa, Orientul Mijlociu, Australasia și America de Nord.
Astfel încât, fie că este vorba despre o grădină acoperită urbană, o terasă suburbană sau o vilă la țară, noi ne vom folosi de cunoștințele de design, construcție și produse pentru a vă oferi spațiul al fresco de care veți fi mândri mulți ani la rând.
În aceste pagini vă prezentăm ceea ce am învățat cel mai bne de-a lungul anilor. Șase pachete de bucătării uimitoare și durabile cu o paletă variată de culori și materiale. Fără taxe scumpe de amenajare exterioară sau schițe de arhitectură necesare pentru a obține un stil atemporal al unei bucătării FrescoPro.

Specificații tehnice:
Grătare la alegereSignature, Discovery, Proline
Dimensiune cu grătar 4 arz.321 x 67 x 93,5 cm ( L x l x h )
Dimensiune cu grătar 5 arz.335,5 x 67 x 93,5 cm ( L x l x h )
Dimensiune cu grătar 6 arz.349 x 67 x 93,5 cm ( L x l x h )
Blat la alegereGranit sau Dekton
Finisaj uși la alegereAluminiu compozit sau Dekton
Capacitate frigider 120 l

Colecția BORONIA

Acolo unde spațiul nu este o problemă și mărimea chiar contează, nu mai trebuie să căutați altceva în afară de Boronia. Spațiu de depozitare suficient, blat de lucru și toate garniturile fac din acest pachet FrescoPro o piesă centrală maiestuoasă care aduce eleganță oricărui spațiu exterior din lume. Chiuvetă și robinet încorporate într-un modul cu 2 uși

Structurile FrescoPro sunt concepute pentru a suporta sute de kilograme de piatră și aparatură electrocasnică. Rezistența și durabilitatea lor inerentă asigură integritatea structurală în toate mediile asigurându-vă că vor trece testul timpului.

Personalizează-ți bucătăria:

Pentru această Bucătărie exterioară BORONIA FrescoPro Beefeater, există o selecție generoasă de opțiuni pe care le puteți alege pentru a vă satisface preferințele și stilul specific. Puteți alege între trei variante de grătar - Signature, Discovery și Proline - fiecare având caracteristici și funcții unice. Acestea vă oferă posibilitatea de a găti și a vă bucura de preparate delicioase în aer liber într-un mod adaptat nevoilor dvs.

În ceea ce privește blaturile, aveți două opțiuni de înaltă calitate - Granit sau Dekton. Granitul este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa, oferind un aspect elegant și o suprafață robustă pe care puteți pregăti și servi mâncarea în mod confortabil. Dektonul, pe de altă parte, este un material modern și avansat, recunoscut pentru rezistența sa la zgârieturi, căldură și pete.

Pentru finisajul ușilor, aveți două posibilități - aluminiu compozit și DektonAluminiul compozit oferă un aspect modern și elegant, aducând un aer contemporan în bucătăria dvs. exterioară. Dektonul, pe de altă parte, furnizează un finisaj rezistent și durabil, având proprietăți excelente în ceea ce privește rezistența la elemente și întreținere. Puteți alege între aceste două opțiuni pentru a completa aspectul general al bucătăriei dvs. exterioare BORONIA.

Cadru brevetat

Sistem brevetat ușor de fixat pentru a permite instalarea ușoară. Cadru este din oțel zincat pentru rezistență și durabilitate.

25 ani garanție Anticoroziune

Odată montate, modulele noastre sunt perfect pătrate și echilibrate de fiecare dată. Toate cadrele noastre sunt acoperite de o Garanție Anticoroziune de 25 de Ani.

Blat și laterale rezistente

Blatul și lateralele au grosimea de 20 mm din granit sau Dekton (preț diferit – cere oferta).

Gamă variată de finisaje

Toate dulapurile sunt disponibile într-o gamă variată de finisaje de culoare pentru bucătăria perfectă în aer liber. Alb, Gri argintiu, Antracit și Negru. Varianta Dekton pentru uși (preț diferit – cere oferta). Laos, Trillium, Sirius și Sirocco.

Grătare compatibile cu bucătăria BORONIA:

Discovery

Signature

Proline

Clasa/Colectie

Nr. arzatoare

Producator

Tip

Catalog FrescoPro

Fresco_Pro_Brochure_2021 RO

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucătărie exterioară BORONIA FrescoPro, Beefeater”

Te-ar putea interesa