Bucătărie exterioară CANBERRA 4 arzătoare (Dekton & Aluminiu) FrescoPro, Beefeater

Cod Produs: F-C4DA-12840S

49,315.00 lei

Stoc epuizat

 • Dimensiune produs (inclusiv grătarul): 2065 x 670 x 1243 mm (L x l x h)
 • Grătar BeefEater Signature™ 4 arzătoare
 • Frigider de Exterior Tropicalizat BeefEater – 120 litri
 • Blat de lucru DEKTON și uși Aluminiu compozit
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Bucătărie exterioară CANBERRA 4 arzătoare FrescoPro, Beefeater

Cu o experiență de peste 25 de ani în petrecerea timpului în aer liber, concepere și producție de mobilier de exterior – Noi suntem FrescoPro. Aducând o abordare nouă și profesionistă unică bucătăriilor de exterior pentru clienții noștri, lucrăm împreună cu proprietarii de case, arhitecți și dezvoltatori pentru a crea zone de divertisment în aer liber de lux.

Distribuitorii cu tradiție îndelungată a unora dintre mărcile de top de grătare din lume, suntem în măsură să vă oferim un sistem pentru o bucătărie de exterior de calitate superioară. Bucătăriile noastre aduc un plus de stil spațiilor de exterior de pe tot globul având clienți în Europa, Orientul Mijlociu, Australasia și America de Nord.
Astfel încât, fie că este vorba despre o grădină acoperită urbană, o terasă suburbană sau o vilă la țară, noi ne vom folosi de cunoștințele de design, construcție și produse pentru a vă oferi spațiul al fresco de care veți fi mândri mulți ani la rând.
În aceste pagini vă prezentăm ceea ce am învățat cel mai bne de-a lungul anilor. Șase pachete de bucătării uimitoare și durabile cu o paletă variată de culori și materiale. Fără taxe scumpe de amenajare exterioară sau schițe de arhitectură necesare pentru a obține un stil atemporal al unei bucătării FrescoPro.

Colecția CANBERRA

Canberra este ideal acolo unde spațiul este redus sau dacă pur și simplu căutați un aspect de bucătărie de exterior compactă și cu stil. Incluzând grătarul esențial, frigiderul și spațiul de lucru de care aveți nevoie, acesta este un pachet fantastic și vine cu spațiu suficient de depozitare pentru lucrurile esențiale.
Sistemele noastre revoluționare pentru cadre ne permit să instalăm o bucătărie în aer liber repede și ușor. Mai repede, mai curat și fără complexitățile și bătăile de cap ale feroneriei tradiționale sau a metodelor de construcție din cărămidă și beton.

Frumusețe rezistentă și atemporală a granitului negru de 20 mm. La cerere sunt disponibile suprafețe alternative pentru blat sau uși.

Alimentare cu gaz

Unitatea pentru grătar poate funcționa fie la butelie gaz îmbuteliat (propan GPL), fie din gaz natural (rețea), în funcție de cerințele dumneavoastră.

Signature 3000SS BeefEater

Cu 4 arzătoare principale, acest Grătar pe gaz BeefEater Signature S3000SS are o putere maximă de ieșire de 72,000 BTU. Un cadru de grătar complet sudat, din oțel inoxidabil, un capac rezistent la rugină din oțel inoxidabil, având un geam de vizitare și grile de gătire din inox sunt caracteristici de excepție ale acestui  grătar, toate aceste indicând calitatea incontestabilă a acestei serii de grătare australiene BeefEater Signature 3000SS.

 • Grătar pe gaz cu 4 arzătoare din oțel inoxidabil
 • Grilă de gătit din oțel inoxidabil
 • Sistem de aprindere cu tehnologie Quartz
 • Putere totală: 72,000 BTU
 • Suprafața de gătit împărțită astfel: 40 x 48cm grilă /40 x 48cm plită de gătit
 • Suprafața totală de gătit: 3840 cm pătrați

Sistem brevetat ușor de fixat pentru a permite instalarea ușoară. Cadru este din oțel zincat pentru rezistență și durabilitate.

Odată montate, modulele noastre sunt perfect pătrate și echilibrate de fiecare dată. Toate cadrele noastre sunt acoperite de o Garanție Anticoroziune de 25 de Ani.

Blatul și lateralele au grosimea de 20 mm din Dekton.

Toate dulapurile sunt disponibile într-o gamă variată de finisaje de culoare pentru bucătăria perfectă în aer liber. Alb, Gri argintiu, Antracit și Negru.

Specificații:

 • Dimensiune produs (inclusiv grătarul): 2065 x 670 x 1243 mm (L x l x h)
 • Înălțime blat: 935 mm cu picoare ajustabile (+15-35mm)
 • Grătar BeefEater Signature™ 4 arzătoare
 • Frigider de Exterior Tropicalizat BeefEater – 120 litri
 • Sistem de cadru din aluminiu extrudat FrescoPro
 • Cadre de uși din aluminiu extrudat cu caracteristică de închidere ușoară.
 • Blat de lucru de 20mm din Dekton și Panouri laterale tip cascadă Include îmbrăcare a panoului din spate
Clasa/Colectie

Nr. arzatoare

Producator

Tip

Catalog FrescoPro

Fresco_Pro_Brochure_2021 RO

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa