Bucătărie exterioară Harmony ODK 4 1600s BeefEater

Cod Produs: BOK40WG1600S

Stoc epuizat

  • Dimensiune produs (fără grătar): 226 x 60 x 90 cm (L x l x h)
  • Pachetul compus din: 1xDiscovery 1600S 4Br, 2 x Dulapuri duble și 1 unitate cu sertare
  • Blat de lucru din Piatră de Quartz
  • Garanție: 5 ani

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Bucătărie exterioară Harmony ODK 4 1600s, BeefEater

Această bucătărie exterioară Harmony ODK 4 1600s BeefEaterr este unul dintre modelele remarcabile din impresionanta gamă de bucătării Alfresco. Această versiune a bucătăriei vine echipată cu două dulapuri spațioase, un sertar practic și o carcasă pentru grătar.

Dulapurile acestei bucătării sunt construite solid din lemn stratificat de înaltă calitate marină, asigurând rezistență și durabilitate în fața condițiilor exterioare. Ele sunt dotate cu balamale și accesorii de sertare Blum de proveniență germană, cunoscute pentru calitatea lor superioară. Aceste caracteristici garantează o deschidere și închidere fără efort, aducând un plus de confort utilizării bucătăriei.

Blatul de lucru al acestei bucătărie exterioară Harmony ODK 4 1600s BeefEateri este fabricat din piatră de cuarț premium, care nu doar oferă un aspect minunat, dar este și ușor de curățat. Acesta a fost supus testelor și este capabil să reziste la temperaturi ridicate de până la 150 de grade Celsius, fără a se arde sau crăpa, astfel încât să poți găti în siguranță și fără griji.

Bucătăriile Beefeater Signature Harmony Alfresco sunt recunoscute ca fiind cele mai bune opțiuni pentru o viață de lux în aer liber. Ele se evidențiază prin aspectul lor elegant, utilizând materiale de înaltă calitate, oferind în același timp funcționalitate ridicată și performanțe de neegalat. Cu această bucătărie, vei avea parte de experiențe culinare rafinate și pline de confort în grădina ta sau pe terasa exterioară.

Specificații tehnice:
Dimensiune produs (fără grătar)226 x 60 x 90 cm (L x l x h)
GrătarDiscovery 1600S
Nr, dulapuri2x cu două uși
Nr. unități1x cu două sertare
Material blaturiPiatră de cuarț
Material grătarOțel inoxidabil
Material grileFontă
Material arzătoareFontă
Material unitățiLemn stratificat
Garanție5 ani

Grătar încorporabil pe gaz 4 arzătoare - butelie/rețea Discovery 1600S BeefEater 

Cu arzătoare din fontă și vaporizatoare din oțel inoxidabil, acest sistem de gătit oferă durabilitate, flexibilitate și eficiență. Fonta se încălzește rapid, menține căldura și are o durată de viață lungă. Fiecare arzător are o putere de 4,72kW, permițând ajustarea puterii pentru a vă permite să gătiți în mod personalizat.

Vaporizatoarele din oțel inoxidabil asigură o dispersie eficientă a flăcărilor pe suprafețele grătarului și plăcii, reducând riscul de aprinderi accidentale. Grătarul poate funcționa cu butelie de gaz (regulatorul nu este inclus), dar poate fi adaptat și pentru gazul metan prin achiziționarea unui kit de conversie suplimentar.

Controlul gătitului este simplu, având un cadran de control pentru fiecare arzător, permițând reglarea temperaturii. Ridicarea arzătoarelor plitei duce la prăjire, în timp ce coborârea arzătoarelor grătarului asigură gătirea lentă.

Cu ajutorul indicatorului de temperatură încorporat sau al ferestrei de vizualizare din sticlă pe toată lățimea, puteți monitoriza procesul de gătit fără a ridica capacul, menținând în același timp căldura în interior. Curățarea plitei este ușoară datorită designului său.

Părțile sunt înălțate pentru a preveni scurgerea excesivă de grăsime și ulei, ghidându-le în schimb către deschiderea plăcii și în tăvița de aluminiu, care poate fi înlocuită. Șinele telescopice din față și tava de scurgere cu lățime întreagă facilitează scoaterea tăviței pentru înlocuire și curățare.

Bucătărie exterioară Harmony ODK 4 cu frigider, BeefEater_studio4

Blat de lucru de QUARTZ

Blat de lucru din piatră de cuarț de calitate superioară.

Bucătărie exterioară Harmony ODK 4 cu frigider, BeefEater_studio5

Proiectate pentru grătarele BEEFEATER

Conceput pentru ca BBQ-urile noastre să potrivească perfect.

Bucătărie exterioară Harmony ODK 4 cu frigider, BeefEater_studio6

Construcție durabilă pentru exterior

Proiectată cu atenție pentru exterior bucătăria are un înveliș durabil, rezistent la apă și intemperii.

Bucătărie exterioară Harmony ODK 4 cu frigider, BeefEater_studio7

Îmbinări și sertare de calitate

Elementele de îmbinare de înaltă calitate și sertarele rulează lin fără probleme.

Clasa/Colectie

Nr. arzatoare

Producator

Tip

Catalog Beefeater

Signature ODK Brochure 2020

Manual de utilizare, Fișă tehnică

Manual_de_utilizare_BOK40WG

Fisa_Tehnica_BOK40WG

Garantie

Garantie_BeefEater_RO