Bucătării exterioare ODK, BEEFEATER

Descoperiți bucătăriile în aer liber Beefeater Discovery, construite din oțel durabil vopsit cu pulbere și finisaj negru. Beefeater Discovery va adăuga o notă elegantă și modernă zonei de gătit din exteriorul casei. Blatul de bucătărie din fontă acoperit cu smalț din porțelan va distribui uniform căldura. Acest aspect va contribui la rezultate delicioase. Hota de prăjire din oțel oferă un spațiu generos pentru gătit lent bucăți mai mari de carne. se poate găti deaemnea pui întregi, carne de porc, piept și multe altele.

Două mese mari de lucru din oțel inoxidabil oferă mult spațiu pentru pregătirea meselor și loc pentru depozitarea ustensilelor dumneavoastră. Pentru depozitarea suplimentară a accesoriilor de gătit, a uneltelor și chiar a buteliei de gaz, Discovery este echipat cu două dulapuri sub mesele laterale. Bucătării exterioare ODK, BEEFEATER

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top