Bucătării exterioare Harmony BEEFEATER

Construite cu grijă bucătăriile noastre în aer liber sunt proiectate cu dulapuri durabile. Acestea sunt din lemn stratificat de calitate marină și asigură că bucătăria dvs. este rezistentă la apă.

Blaturile de lucru din piatră de cuarț de calitate premium nu numai că arată incredibil, sunt durabile și ușor de curățat și întreținut. Testate la căldură ridicată pentru a rezista până la 180 de grade fără arsuri sau crăpături. Puteți aseza preparatele dvs. de grătar de pe arzător pe blatul de lucru.

Configurațiile bucătăriilor sunt construite pentru a scoate în evidență cele mai bune performanțe de gătit din grătarul dvs. BeefEater. Conceput pentru a arăta grozav și pentru a funcționa și mai bine, ne asigurăm că noul dvs. grătar are o ventilație suficientă și este testat la cel mai înalt standard, astfel încât să funcționeze la cel mai înalt nivel.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top