Bucătării exterioare Quan Garden Art

Bucătării exterioare Quan Garden Art complete în aer liber pe roți. Dotate cu o chiuvetă și încălzitor de apă opțional. Acoperă toate nevoile unui bucătar. Există o mulțime de spații pentru pregătirea alimentelor pe un blat de lucru din granit durabil. Există deasemnea un depozit mare de lemn dedesubt pentru sesiuni de gătit îndelungate. Poziționată pe roti, poate fi mutată cu ușurință. Are toate caracteristicile liniei Quadro Premium: 15mm grosime, placă superioară din oțel tratat 100x100cm, un bol interior din oțel inoxidabil și o scrumieră cu admisie de aer reglabilă.

Bucuriile și avantajele gătitului pe o placă de foc Quan sunt multe. Dacă totuși doriți să vă bucurați si de o dimensiune redusă și de un gătit lent pe grătar, Quan oferă un accesoriu care se află convenabil deasupra focarului.Veți avea cel mai bun rezultat din ambele variante.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top