Posibilități nelimitate! Grătarul la un alt nivel.

Sistemul modular de bucătării de la BBQ Kitchen face posibilă asamblarea individuală a bucătăriei de exterior, în funcție de dorințele și posibilitățile dumneavoastră, astfel, vă puteți extinde grătarul pe gaz cu o bucătărie perfect gândită pentru zona de exterior. De acum încolo, puteți găsi totul într-o bucătărie de exterior, direct pe terasă. Astfel, vă puteți bucura și mai bine de timpul petrecut împreună cu familia și prietenii. Cu ajutorul diferitelor kituri de încorporare, bucătăria BBQ este potrivită pentru cele mai populare grătare pe gaz de la liderul mondial de piață Weber©.

Kiturile de încorporare BBQ Kitchen sunt disponibile în prezent pentru următoarele grătare pe gaz Weber: Spirit E 315 / E 325S / E 325S / EP 335 / EPX 325S / EPX 335, Genesis E 335 / EX 335 / EPX 335 / EPX 335 / SE EPX 335, Genesis E 435 / EX 435 / EPX 435 / EPX 435 / SE EPX 435. În plus, bucătăria BBQ oferă și posibilitatea de a adăuga gadgeturi inteligente Weber, cum ar fi Weber Connect sau Weber iGrill, perfect pentru a le putea integra.

Module BBQ Kitchen

Modulele disponibile pot fi configurate după preferința și nevoile tale. Datorită sistemului modular, bucătăriile de exterior de la BBQ Kitchen se potrivesc în orice spațiu. Fie pe balcon, pe terasa spațioasă sau lângă frumoasa magazie de grădină – nu există limite pentru imaginația dumneavoastră!

Soluția pentru insula de bucătărie BBQ

Insula pentru bucătăria BBQ este punctul culminant absolut pe orice terasă. Cu modulele cu 2 sertare, modulele de uși și un corp de compartiment suplimentar, oferă o mulțime de spațiu de depozitare. Elementul de bar și modulul de frigider sunt, de asemenea, ideale pentru orice petrecere la grătar. Blatul de lucru Dekton de înaltă calitate completează perfect insula BBQ Kitchen.

Protecție completă

Husele de protecție robuste protejează grătarul și bucătăria BBQ în orice vreme. În funcție de numărul de module, acestea pot fi conectate cu Velcro. Indiferent de vreme, bucătăria BBQ este protejată în siguranță cu ajutorul husei de protecție.