BBQ-Toro este un brand german specializat în accesorii din fontă pentru gătit în aer liber. Brandul oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, proiectate pentru a satisface nevoile pasionaților de gătit în aer liber. Fie că sunteți un începător sau un bucătar experimentat, produsele BBQ-Toro vă ajută să creați mâncăruri delicioase în aer liber. 

Accesoriile și ceaunele din fontă produse de BBQ Toro sunt unele dintre cele mai căutate accesorii pentru gătit în aer liber. Acestea sunt realizate din fontă de înaltă calitate, care oferă o retentie termică excelentă și o distribuție uniformă a căldurii, astfel încât alimentele să fie gătite uniform și să aibă un gust delicios. 

Ceaunele din fontă produse de BBQ Toro sunt ideale pentru a găti o varietate de alimente, cum ar fi tocană, chili, supe sau tocănițe. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât să puteți alege ceaunul potrivit pentru nevoile dvs. Ceaunele din fontă sunt ușor de curățat și pot fi utilizate pe o varietate de surse de căldură, cum ar fi grătarul, aragazul sau cuptorul. 

BBQ Toro produce, de asemenea, o varietate de accesorii din fontă pentru gătit, cum ar fi tăvi, plăci și grătare din fontă. Aceste accesorii sunt perfecte pentru a găti alimente precum carne, legume sau fructe de mare la grătar. Plăcile și grătarele din fontă au o suprafață antiaderentă, astfel încât alimentele să nu se lipească și să se gătească uniform.