Afumătoare

Afumătoare. Afumătorile Pit Boss, Weber sau Barbecook pe lângă rolul de afumare principal pe care îl au se pot folosi și pentru prepararea grătarelor.  Pentru a crea fum, afumătoarele sunt prevăzute cu câte o tavă pentru bucățile de lemn de afumare, unele sunt cu încărcare frontală. Proiectarea ingenioasă vă oferă posibilitatea de a atinge temperaturi extreme. Pereții dubli izolați vă permit să setați în interior temperaturi între 38 °C și 205 °C. Obțineți piele crocantă pentru pui sau acea crustă excelentă pentru carnea de vită și porc.

Afumătorile pe peleți. Nu este nevoie de gaz natural sau propan – combustibilul nostru cu peleți de lemn produce o aroma și gust exceptional și este  compus din 100% peleți de lemn naturali de esență tare. Având componente din oțel cu o structură puternică și fiabilă, aceste afumători/ grătare este construit să reziste. Grătare, afumare, coacere, frigere, prăjire, înnăbușire, barbeque sau grătar la perfecție, reușești de fiecare dată cu Pitt Boss PB700 Classic.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top