Condimente și sosuri

Condimente și sosuri pentru grătar. Pentru orice gătiți la grătar, avem un sos sau condiment pentru asta. Fie că îl marinezi sau servesti după gătire, pregătește-ți carnea în stil american.

Condimentul nostru de casă Traeger, este gata să condimenteze orice fel de carne la grătar. Acest amestec versatil are note de usturoi și ardei iute și va deveni rapid îndrăgitul dumneavoastra.

Condimenteză legumele făcute la grătar cu Traeger Veggie Rub. Astfel vei fi sigur că toți vor savura până la ultima bucată specialitățile pregătite la grătar. Aceast amestec savuros are usturoi, pudră de chili și alte condimente. Traeger Veggie Rub va aroma totul de la conopidă până la porumb pe știulet. Și, chiar dacă în titlu scrie „veggie”, nu vă fie teamă să condimentați orice tip de carne.

Condimente și sosuri pentru grătar. Sosul Ravigotte este un sos gustos, picant și proaspăt pe bază de maioneză cu murături, ceapă și ierburi verzi. Adaos bun la diverse feluri de mâncare și delicios cu pește prăjit.

Condimentele de la Spicebar sunt 100% naturale. Condimentul bio Praf Magic Spicebar este modificarea  cunoscutului Praf Magic, cel mai cunoscut amestec de condimente pentru bbq și grătar. Acest preparat organic de condimente acoperă aproape toate aromele. Se potrivește deasemnea aproape tuturor tipurilor de carne și este, prin urmare, un element indispensabil pentru bucătărie și grătar – indiferent că se folosește la condimentarea cărnii sau la marinadă.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top