Grătare electrice

Grătare electrice de la Weber, Barbecook, Pit Boss și Otto Wilde sunt alegerea perfectă. Dacă sunteți în căutarea unui grătar pentru treasă, balcon sau un spațiu redus ca dimensiune alegeți un grătar electric. Deasemnea gratarele combo de la Pit Boss îți oferă posibilitatea de a pregăti carnea pe gaz, cărbune sau chiar pe varianta electrică.

Alegerea unui grătar electric este o alternativă ecologică la grătarul obișnuit. Puteți găti orice doriți pe acest grătar: carne, pește, legume.

Grătare electrice sunt ușor de asamblat și de utilizat. Nu conteaza ce gamă sau model alegeți, există întotdeauna ceva în comun: sunt făcute pentru o experiență perfectă. Pentru a garanta acest lucru, în cazul bradului Weber face mult mai mult decât participarea la clienți, dar oferă un excelent serviciu tehnic, asistență și o comunita te uriașă, odată ce ați achiziționat grătarul. Garanțiile durează până la 10 ani, există manuale de utilizare și comunitateae Wber este plină de viață cu idei noi și inspirație constantă.

 

 

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top