Fibră ceramică grosime 1,3cm, Alfa

Cod Produs: IMF9605N

750.00 lei

Stoc epuizat

  • Fibra ceramică termică 1,3 cm
  • Rezistență: până la 1200 °C
  • Densitate: 96 Kg/m3
  • Dimensiune produs: 0,6 x 14,6 m
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Fibră ceramică grosime 1,3cm, Alfa Forni

Știm că plăcerea și relaxarea cea mai mare vin odată cu o pizza tradițională napolatană savurată alături de cei dragi. Pentru acest lucru, echipa de cercetare Alfa au dezvoltat o fibră ceramică, ușor manevrabilă, cu grosimea de 1,3 cm, densitatea de 96 kg / m3, iar înălțimea acesteia este de 61 cm.

Fie că doriți să gătiți la o temperatură medie (400 °C), fie la temperaturi foarte ridicate, cu fibra ceramică Alfa Forni nu va fi nici o problemă. Aceasta formează o izolație termică optimă de până la 1200 °C.

Cuptoarele clasice din cărămidă sunt atracția principală într-un spațiu amenajat rustic. Acum, cu noile modele de cuptoare Alfa Forni Cupolino, Tradizionale sau Personal, puteți aduce clasicul la un alt nivel. Tot ce trebuie să faceți este să îmbrăcați cuptorul în fibra potrivită, apoi să vă construiți exact design-ul dorit. Nimic mai simplu!

Acum puteți beneficia de eficiența cuptoarelor profesionale, perfect îmbinate cu design-ul rustic ce va lăsa cu gura căscată toți oaspeții.        

Sfat: Vă sugerăm să plasați cel puțin 8 straturi de fibră ceramică cu grosimea de 1,3 cm, pentru a beneficia de o eficiență sporită!

Cuptorul pe lemne Tradizionale

  • este fantastic pentru toate tipurile de gătit. Acest cuptor pentru pizza este disponibil în 4 dimensiuni diferite. Potrivit pentru instalare în interior sau în aer liber, acest cuptor vă permite să gătiți conform tradiției italiene. Ușa este echipată cu un termometru, astfel încât să știți întotdeauna temperatura camerei de gătit. De asemenea, vine cu o fereastră de sticlă pentru a monitoriza mâncarea gătită.

Cu cuptorul pe lemne Cupolino

  • puteți coace o mulțime de mese delicioase, de la pizza la fripturi, până la deserturi. Cu cuptorul pe lemne Cupolino puteți găti 3 pizza simultan și 6 kg de pâine. Mai mult, dimensiunea sa mică înseamnă, de asemenea, că se încălzește foarte repede, este gata în doar 45 de minute. De asemenea, vine cu o ușă arcuită din oțel cu mâner dublu.

Cuptorul pe lemne Personal

  • este ideal pentru bucătăriile mari. Se coace o pizza napoletană autentică în doar 90 de secunde și adaugă acea aromă autentică pe lemne creațiilor dvs. Personal este cuptorul pe lemne în care puteți coace până la 8 pizza odată.

Având un cuptor cu lemne în curte sau în interiorul bucătăriei, fără îndoială, înfrumusețează ambientul și creează convivialitate. Bucurați-vă de gătit pizza, pâine, fripturi și multe alte preparate tradiționale. Doar alegeti modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Caracteristici:

  • Fibra formează izolație termică până la 1200 ° C
  • Dimensiune produs: 0,6 x 14,6 m
  • Densitate fibră: 96 Kg / m3
Producator

Tip

Video

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa