
350.00 lei
La comanda 7 - 21 zile estimativ
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
Un file de vițel bun în farfurie este o sursă de încântare pentru tineri și bătrâni deopotrivă cu gustul său. Dar în ce parte a animalului se află de fapt fileul? Și de ce este atât de popular?
Fileul, cunoscut și sub numele de pulpă sau mușchiuleț, este cea mai scumpă și cea mai căutată bucată de carne de vită: un file de vită bun impresionează prin marmorarea fină și consistența suculentă, fragedă ca untul. În Austria, fileul se numește “Lungenbraten”, în engleză Tenderloin, iar francezii îl numesc Chateaubriand, care sună mai degrabă ca un vin (un vin roșu bun merge foarte bine cu un file).
Fileul este un mușchi lung, în formă de măciucă, care provine din zona lombară, în partea inferioară a spatelui, chiar la dreapta și la stânga coloanei vertebrale, sub mușchii spatelui. De asemenea, fileul este atât de scump pentru că este cea mai mică bucată din întregul animal.
Convingeți-vă de calitatea excelentă a ruladei de vițel și cumpărați direct din showroom-ul nostru din Cluj-Napoca! (Str. Ioan Zaicu 2)
Producator |
---|
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 300 RON
Alege plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare direct la EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL online
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ peste 300 RON
Plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL
Nu ai inca un cont?
Create an Account
Recenzii
Nu există recenzii până acum.