Grill ceramic cu cărbuni Monolith CLASSIC negru cu suport metalic

Cod Produs: 201001-BLACK

4,990.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Grill ceramic cu cărbuni Monolith CLASSIC negru cu suport metalic

Kamado este un cuvânt de origine japoneză ce se referă la un mod de gătire pentru care se folosește un cuptor din argilă sau din ceramică. Grătarele Kamado moderne sunt realizate din ceramică și sunt alimentate cu mangal pentru a ajuta la încălzirea eficientă și la minimizarea pierderii aromelor.

Monolith este vârf de lance în ceea ce privește grătarele tip Kamado. Este realizat din ceramică extrem de rezistentă la încingere și din componente din inox de calitate. Proprietățile intrinseci ale ceramicii folosite pentru grătarele Monolith, cum ar fi conductivitatea, izolarea termică și rezistența la mediul înconjurător și la agenți chimici, ajută la folosirea într-un mod eficient și elegant a acestei metode străvechi de gătit (de peste 3000 de ani).

Grătarele Monolith sunt construite din ceramică rezistentă la ardere, cu un glasaj exterior extrem de rezistent la degradare. Durabilitatea grătarelor Monolith este inegalabilă, nu ruginesc și nu crapă. Temperatura se reglează printr-un sistem foarte precis care furnizează o gamă de temperaturi de la 70 grade Celsius până la 400 grade Celsius.

Datorită eficienței unice a acestui grătar, este nevoie de foarte puțină energie pentru a menține temperatura dorită. Folosind numai 2,5 – 3 Kg de mangal, grătarul Monolith poate funcționa la temperatură joasă timp de 24 de ore.

Fie că doriți să preparați alimentele prin metoda slow cooking, frigere directă, coacere sau afumare, grătarul Monolith ajută la obținerea unor rezultate perfecte, combinând avantajele unui grătar clasic cu cele ale unui cuptor din cărămidă.

Consumul de cărbuni este cu 25 – 50% mai mic față de un grătar obișnuit. Temperatura dorită se obține foarte rapid datorită efectului de șemineu astfel încât, la 15 minute după aprindere, se poate începe gătitul (cu mult mai puțin combustibil ars în faza de încălzire).

Față de alte grătare ceramice, Monolith se deosebește prin design și circulația redusă a aerului care previne uscarea cărnii și îi păstrează suculența; în plus, este dotat cu un sistem de încărcare cu talaș/rumeguș/peleți de afumare pentru a conferi cărnii un gust delicios de BBQ, fără a fi nevoie să ridicați capacul grătarului! Monolith ajută la obținerea unor experiențe de neuitat.

Monolith Classic este grătarul original. Este perfect pentru fript, afumat, copt și slow cooking – orice este posibil. Se poate folosi și iarna.

Culoare: negru.

Setul Monolith Classic include:

 • Grătar Monolith Classic.
 • Suport din oțel pentru manevrare ușoară, cu 2 roți blocabile;
 • Măsuțe laterale solide din bambus, care ajută la prepararea alimentelor;
 • Grătar adițional pentru al doilea nivel de gătire;
 • Deflector de căldură (transformă grătarul într-un cuptor cu convecție);
 • Termometru analogic montat pe capacul grătarului;
 • Sistem de alimentare cu talaș/rumeguș/peleți pentru afumare;
 • Vătrai.

Specificații tehnice:

 • Diametru grătar inox: 46 cm
 • Suprafața de gătit (fără gratarul adițional): 1661 cm2
 • Înălțime Monolith Classic: 78 cm
 • Diametru Monolith Classic: 59 cm
 • Greutate (kg): 85 kg (fără suportul din oțel)
 • Dimensiuni totale (l x H x A): 120x 122x 75 cm (inclusiv suportul din oțel și măsuțele)
 • Garanție: 10 ani (conform specificațiilor producătorului).

Producător: Monolith Grill, Germania

Clasa/Colectie

Dimensiune grilă principală de gătit

Nr. de persoane

Producator

Tip

,

Video

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grill ceramic cu cărbuni Monolith CLASSIC negru cu suport metalic”

Te-ar putea interesa