Grătare pe lemn / peleti

Alege Grătare pe lemn / peleti Grill Expert de o caltate superioara, usor de folosit, natural si ecologic, ideal pentru gradina.

Calitate superioară pentru un buget mediu este filozofia din spatele  produselor Quan Garden Art. Quan concentrează toată experiența pentru grătarele, șemineele cu lemne într-un produs elegant, mai mic și mai accesibil.

Experimentați o masă în aer liber, la cel mai înalt nivel, cu grătarele pe lemne Quan. Dispunând de o vatră de foc în centru, înconjurată de o placă superioară de gătit din oțel normalizat, bucurați-vă de bucătăria în stil ”Teppanyaki”. Proiectată și realizată cu atenție, din oțel normalizat de înaltă calitate de 10 mm sau 15 mm, placa superioară poate atinge temperaturi de până la 400 grade Celsius în zona centrală, cu sistemul inovator de flux de aer ”Quan Airflow Design”, care vă permite să controlați cu ușurință temperatura grătarului dvs. De la carne și pește, la legume și fructe proaspete, experimentați arome deosebite cu familia și prietenii. Include o zonă de depozitare a lemnului sub șemineu; oaspeții pot să se încălzească în jurului focului mult timp după ce ați terminat de gătit.

 

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top