Grătare pe lemne QUAN PREMIUM LINE Quan Garden Art

Grătarul Quan din gama Premium este un grătar de exterior contemporan și o vatră de foc, care aduce o notă elegantă grădinii tale. Cu sistemul inteligent ”Quan Airflow Design” de reglare a aerului și cu o construcție unică folosind materiale de calitate superioară, acest grătar de înaltă performanță vă permite să gătiți, să vă distrați și să vă încălziți lângă foc în același timp.
Design unic al fluxului de aer Quan
Arderea lemnului este mult diferită de cărbune. Este mai dificil de manipulat. Acesta este motivul pentru care au petrecut multe ore de inginerie pentru a crea Quan. Canalele și orificiile de aerisire proiectate cu atenție în interiorul structurii asigură un flux de aer suficient și reglabil. Toate acestea conduc la un proces de ardere mai stabil și mai eficient, provocând mai puțin fum. De asemenea, focul se aprinde mult mai ușor și ajută la menținerea pereților restrânși mai reci.
Gătirea pe o placă fierbinte
Placa fierbinte vă ajuta să gătiți o varietate mult mai mare de mâncăruri delicioase, de diferite forme și dimensiuni, folosind metoda stropirii apei. Pe lângă carnea, peștele și legumele, mâncarea precum ciorba, ouăle și brânza pot fi gătite cu succes folosind o tigaie.
Prin utilizarea unei plăci calde patrate se creează diferite zone de încălzire, cuprinse între 300 ° C în centru și sub 100 ° C la colțuri. Acest lucru vă permite să controlați viteza de gătit și să pregătiți mâncarea după gustul și timpul dorit.
Creșterea temperaturii
Atunci când gătiți pe o placă de foc Quan, placa fierbinte atinge o temperatură mult mai ridicată decât un grătar tipic și datorită canalelor și orificiilor de aerisire, își atinge rapid temperatura optimă.

Bucuriile și avantajele gătitului pe o placă de foc Quan sunt multe, dar dacă totuși vrei să te bucuri de forma „scăzută și lentă” de gătit pe un grătar, Quan oferă un accesoriu pentru grătar care se așează convenabil deasupra orificiului de foc, permițându-ți să ai cea mai bună experiență! Grătare pe lemne QUAN LINE, Quan Garden Art

Te invităm să te bucuri de o oază de relaxare în ambientul tău Quan!

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top