Grătare pe lemne QUAN LINE, Quan Garden Art
Design unic al fluxului de aer Quan
Arderea lemnului este mult diferită de cărbune. Este mai dificil de manipulat. Acesta este motivul pentru care au petrecut multe ore de inginerie pentru a crea Quan. Canalele și orificiile de aerisire proiectate cu atenție în interiorul structurii asigură un flux de aer suficient și reglabil. Toate acestea conduc la un proces de ardere mai stabil și mai eficient, provocând mai puțin fum. De asemenea, focul se aprinde mult mai ușor și ajută la menținerea pereților restrânși mai reci.
Gătirea pe o placă fierbinte
Placa fierbinte vă ajuta să gătiți o varietate mult mai mare de mâncăruri delicioase, de diferite forme și dimensiuni, folosind metoda stropirii apei. Pe lângă carnea, peștele și legumele, mâncarea precum ciorba, ouăle și brânza pot fi gătite cu succes folosind o tigaie.
Prin utilizarea unei plăci calde patrate se creează diferite zone de încălzire, cuprinse între 300 ° C în centru și sub 100 ° C la colțuri. Acest lucru vă permite să controlați viteza de gătit și să pregătiți mâncarea după gustul și timpul dorit.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top