Kit Pizzaiolo 90, Alfa

Cod Produs: KITPIZ-90

1,820.00 lei

Stoc epuizat

  • Kit PIZZAIOLO 90
  • Lungime unelte de bază: 90 cm
  • Greutate set: 4 kg
  • Garanție: 2 ani
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Kit-ul PIZZAIOLO 90, Alfa

Kit-ul PIZZAIOLO 90 este compus din toate intrumentele necesare pentru a coace pizza: paletă, paletă rotundă, unealtă pentru cărbuni, perie cuptor, cutie pentru aluatul de pizza, termometru cu laser, tăietor cu rolă, tăietor de produse de patiserie, suport din lemn pentru pizza, mânușă rezistentă la căldură și o carte de bucate. Uneltele din lemn sunt realizate în totalitate manual, iar celelalte sunt selectate în conformitate cu standarde ridicate de calitate și certificate pentru ultilizarea alimentară.

Paleta rotundă este ușoară, robustă și ușor de manevrat. În plus, datorită structurii sale din oțel inoxidabil, vă permite să curățați partea care atinge pizza.
Dispozitivul de măturare Alfa vă permite să pregătiți baza cuptorului și să mutați cenușa, jarul și lemnul ars în lateral.
Paleta de pizza tot din oțel inoxidabil și mâner de lemn vă ajută să manevrați ferm pizza în interiorul cuptorului. Având marginea sa rotunjită facilitează introducerea pizza în cuptor.

Peria este echipată cu peri de alamă care fac curățarea mai eficientă.
Cutia pentru aluat cu găuri garantează condițiile de aer adecvate și igiena maximă pentru procesul de creștere. Potrivit pentru orice frigider de acasă cutia are dimensiunea de 38 x 30 x 10 cm (L x l x h).
Paletă mică asimetrică pentru bilele de aluat vă ajută la manipularea bilelor de aluat.

Tăietor de patiserie, cu mâner ergonomic și lamă din oțel inoxidabil, perfect pentru o tăierea aluatului.
Mănușa rezistentă la căldură din filament continuu din bumbac 100% este ideală pentru a utiliza în siguranță părțile fierbinți ale cuptorului pe lemne.
Placa de tăiat pizza din lemn de molid tratat pentru produse alimentare, vă ajută să urmați formele pentru a tăia pizza în părți egale.
Termometrul cu infraroșu vă permite să citiți temperatura pe toate punctele podelei cuptorului pentru a coace la momentul potrivit.
În cartea de bucate există o mulțime de rețete de gătit pentru cuptoarele pe lemne. (cartea este în limba italiană și engleză)

Specificații: 

  • Kit PIZZAIOLO 90
  • Lungime unelte de baza: 90 cm
  • Greutate set: 4 kg
  • Garantie: 2 ani
Producator

Tip

Video

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa