PACHET PROMO Piatră de pizza CLASSIC/LECHEF + Cuțit Pizza, Monolith

Cod Produs: 101008-1

Prețul inițial a fost: 325.00 lei.Prețul curent este: 292.50 lei.

Stoc epuizat

  • Potrivit pentru CLASSIC și LECHEF, Monolith
  • Dimensiuni: 36 x 2 cm (Ø x h)
  • Material: caramidă ceramică
  • Greutate: 2 kg
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Piatră de pizza pentru CLASSIC și LECHEF, Monolith

Cu grosimea de 20 mm si realizată din caramidă ceramică de înaltă calitate pentru MONOLITH, este perfectă pentru a coace pizza, pâine, tarte, prăjituri și multe altele.
Caramida opreste umiditatea și oferă astfel un rezultat crocant ca un cuptor de piatră italian original. MONOLITH devine instrumentul perfect de lucru pentru PIZZA și PÂINE în toate variantele. Datorită faptului că piatra poate stoca temperatura pentru o lungă perioadă de timp, o puteți folosi și ca placă de încalzire. Piatra ceramică este aproape indispensabilă pentru Monolith-ul tău.

Când utilizați piatra pentru pizza, asigurați-vă că nu introduceți nici un produs congelat pe piatra încălzită pentru a evita diferențele mari de temperatură. Acest lucru poate duce la fisuri în piatra ceramică.

Caracteristici:

  • Potrivit pentru CLASSIC și LECHEF, Monolith
  • Dimensiuni: 36 x 2 cm (Ø x h)
  • Material: caramidă ceramică
  • Greutate: 2 kg

Cuțit pizza Monolith

Cutterul de pizza Monolith vă face mult mai ușoară sarcina de a tăia tarte sau pizza de casă. Cu tăietorul de pizza de la Monolith împărțiți pizza sau tartele pur și simplu printr-o mișcare de mână. Lama are o formă de leagăn și este realizată din oțel inoxidabil periat.  Mânerul ergonomic este realizat din lemn de bambus.

Marele avantaj comparativ cu un cutter clasic de pizza în formă de roată este tipul mișcării de tăiere. Cutterele clasice rotunde au tendința de a desface straturile atunci când tăiați. Ca rezultat, tarta sau pizza nu mai are un aspect frumos după tăiere.

Avantajul cutter-ului Monolith vine de la sine. Printr-o simplă mișcare de apăsare, blatul este tăiat uniform. Rezultatul este o tăietură curată.

Producator
Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET PROMO Piatră de pizza CLASSIC/LECHEF + Cuțit Pizza, Monolith”

Te-ar putea interesa