PACHET PROMO Clește din oțel inoxidabil, Perie de grătar și Rezervă perie, Napoleon

Cod Produs: 55011-1

Prețul inițial a fost: 374.00 lei.Prețul curent este: 347.82 lei.

Stoc epuizat

PACHETUL CONȚINE:

  • CLEȘTE DIN OȚEL INOXIDABIL, NAPOLEON
  • PERIE DE GRĂTAR, NAPOLEON
  • REZERVĂ PENTRU PERIE, NAPOLEON
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Clește din oțel inoxidabil PRO, Napoleon

Cleștele de grătar PRO din oțel inoxidabil de 41 cm lungime cu mecanism de blocare ușor este extrem de ușor de utilizat. Cleștele se deschide când este întoars în jos și se închide din nou singur când este întoars în sus. Cleștele are și un suport pentru agățat, astfel încât să poată fi depozitat atunci când nu este folosit. Cleștele pentru grătar este realizat din otel inoxidabil.

Perie grătar cu mâner inox seria PRO, Napoleon

Rapid, ușor și fără complicații – așa ar trebui să arate curățarea grătarului. Pur și simplu prindeți peria de grătar PRO din oțel inoxidabil a lui Napoleon. Datorită mânerului cu formă ergonomică, peria nu numai că se potrivește perfect în mână, ci poate fi ghidată în siguranță cu fiecare mișcare.

Capul de perie cu peri din oțel inoxidabil oferă o putere mare de curățare. Durabil și robust, nu trebuie să înlocuiți imediat întreaga perie. Dacă capul periei este uzat, acesta poate fi înlocuit cu ușurință. Cu capul de schimb 70007 Napoleon.

Rezervă perie  seria PRO, Napoleon

Accesoriile pentru gratar trebuie sa fie necomplicate, practice si simple. Atribute cărora Napoleon le-a dat o nouă formă. La urma urmei, curățarea grătarului trebuie făcută ori înainte ori după. Folosiți capul de perie de schimb PRO pentru a asigura curățenia după fiecare grătar.

Punctul culminant: Folosind capul de perie de schimb pentru peria de grătar, economisiți bani și resurse, deoarece nu trebuie să cumpărați o perie nouă. Chiar dacă perii metalici ai periei pentru grătar Napoleon sunt proiectați să reziste, durata lor de viață se va termina în cele din urmă.

Pur și simplu introduceți capul de perie de schimb PRO – gata. Datorită noului cap de perie, peria grătarului este 100% gata de utilizare din nou.

Producator

Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET PROMO Clește din oțel inoxidabil, Perie de grătar și Rezervă perie, Napoleon”

Te-ar putea interesa