Pernă cutie frigorifică 50 litri, Petromax

Cod Produs: KX50-SEAT-B

245.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Pernă cutie frigorifică 50 litri, Petromax

Pernă de scaun este un plus robust pentru cutia frigorifică kx50 pentru a-l face un scaun confortabil pentru exterior. Miezul pernei constă din spumă sintetică elastică permanent, care asigură o distribuție ideală a presiunii sub sarcină. Datorită materialului ripstop (600D), materialul exterior este durabil și rezistent la murdărie. Perierea ușoară sau ștergerea cu o cârpă umedă sunt suficiente pentru a elimina urmele de utilizare de pe capacul scaunului. În același timp, țesătura de plasă de dedesubt formează un strat antiderapant sigur.

Un sistem practic cu 4 puncte de presare permite aplicarea și îndepărtarea rapidă a pernei scaunului. Omologii care se potrivesc fac parte din domeniul de livrare și trebuie să fie instalați o dată pe capacul cutiei frigorifice înainte de prima utilizare.

Instalarea pernei scaunului pe cutia frigorifică Petromax

Unelte necesare: șurubelniță Phillips

Cele patru adâncituri încorporate din fabrică în capacul cutiei frigorifice trebuie să fie curate și uscate. Piesele potrivite pentru știfturile de presare sunt înșurubate unul câte unul în adânciturile din capacul cutiei (poziționați șuruburile în punctele de marcare centrice). Omologii pot fi fixați manual numai pentru a nu strânge sau deteriora altfel garniturile de cauciuc. Apoi, așezați perna scaunului (țesătura din plasă orientată în jos) pe cutia de răcire, aliniați la culoare și uniți unul câte unul fiecare dintre cele patru bucle cu știft de presare cu omologii înșurubați. Pentru îndepărtare, cele patru bucle sunt trase lateral unul câte unul.

Detalii tehnice

  • Material (partea superioară): material ripstop (600D)
  • Material (partea de jos): țesătură din plasă
  • Material (interior): spumă
  • Dimensiuni (H x W x D): 5,5 x 66 x 46,5 cm
  • Greutate: 995 g
Producator

Tip

Catalog

Catalog Petromax 2020

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa