Ribeye Steak, America
599.95 lei
În stoc
PREȚ/kg
- Ribeye Steak, America
- Ambalaj vidat
- Cantități aproximative/pachet: 0,350 Kg
- Durabilitate: vezi eticheta
- Origine: America
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
![Frame 10 Frame 10](https://grill-expert.ro/wp-content/themes/woodmart/images/lazy.png)
![Frame 9 Frame 9](https://grill-expert.ro/wp-content/themes/woodmart/images/lazy.png)
![Frame 11 Frame 11](https://grill-expert.ro/wp-content/themes/woodmart/images/lazy.png)
Ribeye Steak, America
Steak-ul “rib eye” este o bucată extrem de populară printre cunoscătorii de steakuri din întreaga lume! Dar de ce se mai numește și “ribeye” antrecote? Și cum puteți să o recunoașteți?
Oricine pune pe grătar o friptură “rib eye”, mai ales una de o calitate atât de înaltă ca cea provenită de la bovinele noastre selecționate, devine rapid bine apreciat printre fanii grătarului!
Steakul Ribeye este o tăietură din partea din față a cărnii de vită. Din acest motiv, mai este numită și “coasta înaltă”. O friptură de costiță este ușor de recunoscut prin ochiul de grăsime închis sau prin miezul de grăsime, care este înconjurat de carne musculară. O altă caracteristică este minunata marmorare a steak-ului, care este, de asemenea, un indiciu al calității excelente a cărnii.
NOTĂ: Recomandăm dezghețarea ușoară în frigider cu 24 de ore înainte de preparare pentru preparatele congelate.
PREPARARE Potrivit pentru gătit la temperaturi scăzute pe grătar, souvide sau în cuptor.
Specificații:
- Ribeye steak de Vită
- Hranire cu iarbă
- Ambalaj vidat
- Cantități aproximative/pachet: 0,350 kg
- Durabilitate: vezi eticheta
- Origine: America
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.