599.95 lei
La comanda 7 - 21 zile estimativ
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
Steak-ul “rib eye” este o bucată extrem de populară printre cunoscătorii de steakuri din întreaga lume! Dar de ce se mai numește și “ribeye” antrecote? Și cum puteți să o recunoașteți?
Oricine pune pe grătar o friptură “rib eye”, mai ales una de o calitate atât de înaltă ca cea provenită de la bovinele noastre selecționate, devine rapid bine apreciat printre fanii grătarului!
Steakul Ribeye este o tăietură din partea din față a cărnii de vită. Din acest motiv, mai este numită și “coasta înaltă”. O friptură de costiță este ușor de recunoscut prin ochiul de grăsime închis sau prin miezul de grăsime, care este înconjurat de carne musculară. O altă caracteristică este minunata marmorare a steak-ului, care este, de asemenea, un indiciu al calității excelente a cărnii.
NOTĂ: Recomandăm dezghețarea ușoară în frigider cu 24 de ore înainte de preparare pentru preparatele congelate.
PREPARARE Potrivit pentru gătit la temperaturi scăzute pe grătar, souvide sau în cuptor.
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.
Trebuie să fii conectat în pentru a posta o recenzie.
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 300 RON
Alege plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare direct la EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL online
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ peste 300 RON
Plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL
Nu există încă un cont?
Creați un cont
Recenzii
Nu există recenzii încă.