Set pâine de porumb Monolith – conținut pentru 2 pâini

Cod Produs: 52004

45.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Set pâine de porumb Monolith – conținut pentru 2 pâini

Totul doar natural!

Seturile de pâine Monolith au fost dezvoltate de brutari experimentați și proiectate să fie gătite pe grătar sau în cuptor. Ingredientele din seturile de pâine sunt 100% naturale, deoarece numai acestea se potrivesc calității produsului Monolith. Această pâine este o explozie! Opinia noastra? O adevărată trăire culinară! Cu un set puteți coace 2 pâini.

Setul de pâine include:

  • 2 pachete cu amestec de făina pentru 2 pâini: Dextroză, enzime, SWEET ORGANIC uscat, porumb (27%), agent de tratare a făinii, acid ascorbic, zahăr brut din trestie de zahăr, pulbere de porumb, sare, gluten de grâu, făină de grâu
  • 2 x hârtie de copt
  • 1 x tavă de copt din lemn
  • 1 pachet toping: porumb
  • o rețetă de la Rene Kalobius pentru o pâine perfectă
  • 740 g continut

ATENȚIE!: Poate contine urme de MUȘTAR, NUCI, SUSAN!

Vă rugăm a se păstra în loc uscat și răcoros; închideți bine după deschidere și consumați imediat.

Informații nutriționale:

Energie: 1441kj / 340kcal
Proteine: 10,7gr
Carbohidrați: 69,5gr
din care Zahăr: 12,3gr
grăsime: 1,2gr
grăsimi saturate: 0,2gr
fibre: 4,1gr
sare: 2,2gr

Rețeta de bază: 1 pachet de făină 350g; drojdie proaspătă 20g, ulei de floarea-soarelui 10g, apă 215 ml

Mod de preparare pas cu pas:

  1. Puneți amestecul de făina dintr-un singur pachet într-un castron

Reni Kalobius-004_backmischung

2. Adăugați drojdia proaspătă 20g

Reni Kalobius-006_hefe

3. Adaugați apă 215 ml și ulei de floarea-soarelui 10g

Reni Kalobius-010_wasser

4. Se amestecă totul împreună pentru aproximativ 5 minute.

Reni Kalobius-013_kneten

5. Așezați aluatul pe o hârtie de copt în tava de copt din lemn reutilizabilă și stropiți cu apă. Adăugați deasupra jumătate din cantitatea de cereale pentru decor.

Reni Kalobius-031_form

6. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați într-un loc cald să dospească până când aluatul se află la aproximativ 1 cm sub margine.
Coaceți pe grila MONOLITH (sau în cuptorul preîncălzit cu aer circulant) la o temperatura de 180-200 grade C timp de aproximativ 40-45.

Reni Kalobius-106_backen

7. Efectuat. Bucurați-vă de pâinea proaspăt coaptă.

Reni Kalobius-132_fertig

POFTĂ BUNĂ!

Producator

Tip

Te-ar putea interesa