Set pâine picantă de muștar Monolith – conținut pentru 2 pâini

Cod Produs: 52006

45.00 lei

Epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Set pâine picantă de muștar Monolith – conținut pentru 2 pâini

Totul doar natural!

Seturile de pâine Monolith au fost dezvoltate de brutari experimentați și proiectate să fie gătite pe grătar sau în cuptor. Ingredientele din seturile de pâine sunt 100% naturale, deoarece numai acestea se potrivesc calității produsului Monolith. Această pâine este o explozie! Opinia noastra? O adevărată trăire culinară! Cu un set puteți coace 2 pâini.

Setul de pâine include:

  • 2 pachete cu amestec de făină pentru 2 paini: enzime, condimente, făină de porumb, agent de tratare a făinii, acid ascorbic, zahăr brut din trestie, făină de muștar, sare de masă, făină de grâu
  • 2 x hârtie de copt
  • 1 x tavă de copt din lemn
  • 1 pachet toping: condimente, porumb, sare, muștar
  • o reteta de la Rene Kalobius pentru o pâine perfectă
  • 880 g conținut

ATENTIE!: Poate conține urme de NUCI, sau PRODUSE LACTATE!

Vă rugăm a se păstra în loc uscat și răcoros; închideți bine după deschidere și consumați imediat.

Informații nutriționale:

Energie: 1467kj / 344kcal
Proteine: 11,7gr
Carbohidrați: 67,7gr
din care Zahăr: 1,1gr
grăsime: 1,9gr
grăsimi saturate: 0,3gr
fibre: 4,5gr
sare: 2,9gr

Rețeta de bază: 1 pachet de făină 420g; drojdie proaspătă 15g, ulei comestibil 10 g, apa 300 ml

Mod de preparare pas cu pas:

  1. Puneți amestecul de făină dintr-un singur pachet într-un castron

Reni Kalobius-004_backmischung

2. Adăugați drojdia proaspătă 15g

Reni Kalobius-006_hefe

3. Adăugați apă 300 ml și 10g ulei comestibil

Reni Kalobius-010_wasser

4. Se amestecă totul împreună pentru aproximativ 5 minute.

Reni Kalobius-013_kneten

5. Așezați aluatul pe o hârtie de copt în tava de copt din lemn reutilizabilă și stropiți cu apă. Adăugați deasupra jumătate din cantitatea de cereale pentru decor.

Reni Kalobius-031_form

6. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați într-un loc cald să dospească până când aluatul se află la aproximativ 1 cm sub margine.
Coaceți pe grila MONOLITH (sau în cuptorul preîncălzit cu aer circulant) la o temperatură de 180-200 grade C timp de aproximativ 40-45.

Reni Kalobius-106_backen

7. Efectuat. Bucurați-vă de pâinea proaspăt coaptă.

Reni Kalobius-132_fertig

POFTĂ BUNĂ!

Producator

Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa