Sobă – grătar – cuptor – groapă de foc, Petromax ATAGO

Cod Produs: ATAGO

999.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Sobă, grătar, cuptor, groapă de foc – Petromax ATAGO

Extrem de robust și dedicat iubitorilor de aer liber, Petromax Atago este un instrument de neegalat care poate fi folosit ca un grătar convențional, o sobă, un cuptor sau o groapă de foc cu brichete de cărbuni sau lemn de foc. Cu cele 4 funcții de baza ale sale, numeroase proceduri de preparare și metode de gătit sunt posibile.

Puteți utiliza Petromax Atago în combinație cu un cuptor olandez (ceaun cu capac) sau un wok. Tot ce trebuie să faceți este să puneți vase din fontă (de exemplu, Petromax ft3, ft6 sau ft9) pe partea de sus a produsului Petromax Atago. Deoarece wok-ul, sau cuptorul olandez, amplasat pe partea de sus a Atago este complet înconjurat de oțel, randamentul termic este foarte ridicat.

Mai mult decât atât, Petromax Atago vine cu un grilaj pentru grătar, care servește în a-l transforma într-un grătar convențional. Fără acest grilaj, Atago servește ca o groapă de foc sau ca un filtru de cafea împreună cu filtrul Petromax “Perkomax”. Datorită mecanismului extensie-retragere, Petromax Atago este gata pentru utilizare cât ai clipi din ochi. Atunci când este pliat are o înălțime de numai 15 cm, care vă permite să economisiți spațiu atunci când îl depozitați.

Caracteristici:

  • Material: oțel inoxidabil
  • Dimensiuni (retras): 43 x 43 x 15 cm
  • Dimensiuni (extins): 43 x 43 x 28 cm
  • Greutate: 6.1 kg
  • Combustibil: cărbuni, brichete, lemn de foc
  • Garanție: 2 ani
Dimensiune grilă principală de gătit

Nr. de persoane

Producator

Tip

,

Manual de utilizare

Manual-de-utilizare-Atago-Petromax

Catalog

Catalog Petromax 2020

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sobă – grătar – cuptor – groapă de foc, Petromax ATAGO”

Te-ar putea interesa