Sos Stokes BBQ Iute Picant, 267 ml, Spiceworld

Cod Produs: 941634

60.00 lei

Stoc epuizat

  • Potrivit pentru: coaste de porc, aripioare pui, legume
  • A se păstra la rece după deschidere
  • Cantitate: 267 ml
  • Fabricat în Marea Britanie
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Sos Stokes BBQ Iute Picant, 267 ml, Spiceworld

Stokes BBQ Sauce Hot & Spicy este sosul de grătar picant și afumat pentru mâncarea la grătar, un sos de grătar pentru coastele de porc și un răsfăț pentru meniul dumneavoastră cu aripioare de pui suculente. De asemenea, are un gust minunat cu legume la grătar și tocănițe de legume.

Sosul Stokes BBQ Hot & Spicy cu ardei iuți roșii vine la petrecerile și sărbătorile noastre de grătar cu un aspect și un gust la fel de nobil. Gustul său este plăcut picant, dar dulce și fructat, iar consistența sa groasă îl face sosul perfect pentru grătar. Ingredientele principale din lista de ingrediente a sosului Stokes BBQ Hot & Spicy sunt ardeii iuți roșii, tamarindul, usturoiul, puțină miere și sirop de sfeclă neagră, precum și anșoa, care completează minunat experiența gustativă.

Depozitați într-un loc răcoros, evitați lumina directă a soarelui.

Odată deschis, se consumă în termen de 6 săptămâni și până la data limită de consum.

Agitați scurt înainte de utilizare.

Fabricat în Marea Britanie.

Specificații:

  • Ingrediente: 35% piure de roșii, 21% zahăr și sirop de zahăr din trestie de zahăr, apă, oțet de alcool, 5% miere, sirop de sfeclă neagră, ulei de rapiță, 2% condimente (sare, zahăr, praf de fum (aromă de fum), praf de miere, praf de roșii, amidon de porumb modificat, extract de aromă, aromă de fum, praf de usturoi, praf de ceapă, condimente, extract de malț de orz, stabilizator: Gumă xantan, amidon de porumb modificat, sos Worcestershire (OȚEL DE MALT BAREST, oțet distilat, melasă, zahăr, sare, ANCHOVIES (PEȘTE), extract de tamarind. Ceapă, usturoi, mirodenii, arome), 2% ardei iute roșu, piure de usturoi, paprika afumată, conservant: acid sorbic.
  • A se păstra la rece după deschidere
  • Cantitate: 267 ml
  • Fabricat în Marea Britanie
Producator

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sos Stokes BBQ Iute Picant, 267 ml, Spiceworld”

Te-ar putea interesa