-7%Nou
15,471.00 lei Prețul inițial a fost: 15,471.00 lei.14,389.00 leiPrețul curent este: 14,389.00 lei.
În stoc
Pachetul conține: grătarul, prelata (201037), monolighter (M-001), cărbuni, peleți 1kg
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
La comanda 7 - 21 zile estimativ
Monolith LeChef este cel mai mare model al nostru. Cu un diametru al rețelei de 52 cm, clasicul nostru este alegerea perfectă pentru nevoile dvs. de grătar, afumat, coacere sau prăjire. Datorită noului sistem Smart Grid, acum este posibil să grătiți cu ½ grătar pe 4 nivele. În același timp, utilizarea a ½ grilă și ½ placă gril permite utilizarea simultană a grătarului cu coacere directă și indirectă. Sistemul nostru unic de furnizare de așchii de lemn, bucăți de lemn sau peleți vă permite să introduceți așchiile de fum direct peste cărbunii fierbinți – fără a fi nevoie să ridicați capacul! În plus, gama noastră extinsă de accesorii opționale, inclusiv grila din fontă, piatră pentru pizza, plancha, wok și suport pentru wok, transformă clasicul grătar în bucătăria perfectă din exterior.
Monolith LeChef este disponibil și în varianta de culoare neagră, fie cu cărucior și mesele laterale din bambus, masă din lemn de tec sau pentru propria bucătărie exterioară.
Kamado este un cuvânt de origine japoneză ce se referă la un mod de gătire pentru care se folosește un cuptor din argilă sau din ceramică. Grătarele Kamado moderne sunt realizate din ceramică și sunt alimentate cu mangal pentru a ajuta la încălzirea eficientă și la minimizarea pierderii aromelor.
Monolith este vârf de lance în ceea ce privește grătarele tip Kamado. Este realizat din ceramică extrem de rezistentă la temperaturi mari și din componente din inox de înaltă calitate. Proprietățile intrinseci ale ceramicii folosite pentru grătarele Monolith, cum ar fi conductivitatea, izolarea termică și rezistența la mediul înconjurător și la agenți chimici, ajută la folosirea într-un mod eficient și elegant a acestei metode străvechi de gătit (de peste 3000 de ani).
Grătarele Monolith sunt construite din ceramică rezistentă la ardere, cu un glasaj exterior extrem de rezistent la degradare. Durabilitatea grătarelor Monolith este inegalabilă, nu ruginesc și nu crapă. Temperatura se reglează printr-un sistem foarte precis care furnizează o gamă de temperaturi de la 70 grade Celsius până la 400 grade Celsius.
Consumul de cărbuni este cu 25 – 50% mai mic față de un grătar obișnuit. Temperatura dorită se obține foarte rapid datorită efectului de șemineu astfel încât, la 15 minute după aprindere, se poate începe gătitul (cu mult mai puțin combustibil ars în faza de încălzire).
Față de alte grătare ceramice, Monolith se deosebește prin design și circulația redusă a aerului care previne uscarea cărnii și îi păstrează suculența; în plus, este dotat cu un sistem de încărcare cu talaș/rumeguș/peleți de afumare pentru a conferi cărnii un gust delicios de BBQ, fără a fi nevoie să ridicați capacul grătarului! Monolith ajută la obținerea unor experiențe de neuitat.
MONOLITUL A FOST APROAPE PERFECT DAR NU SUNTEM mulțumiți de „APROAPE”. Astfel, ne-am dezvoltat grătarele ceramice și mai departe și vă prezentăm cu mândrie noua serie Monolith Pro 2.0
SISTEM DE DESCHIDERE NOU
Mai multă flexibilitate combinată cu o stabilitate și mai mare. Prin reintroducerea pivotului, capacul poate fi deschis acum cu chiar mai puțin efort, dar toată greutatea se sprijină ferm pe grătar, etanșând camera interioară mai bine ca niciodată.
ETANȘARE OTEL INOXIDABIL ȘI FIBRĂ
În 2021, ținem cont de cerințele dvs. și echipăm toate modelele noastre de grătar cu o garnitură din oțel inoxidabil și plasă din fibră de sticlă. Când este înlocuit la fiecare 3-5 ani, practic nu necesită întreținere, mult mai ușor de curățat și rezistent de fiecare dată.
GURU
Gata cu compromisurile: Seria Pro 2.0 are un adaptor încorporat pe care suflanta poate fi montată dintr-o singură mișcare. În acest fel, sunteți întotdeauna gata pentru următorul dvs. grătar – iar instalarea plăcii adaptorului devine istorie.
NOUL AMORTIZOR
Un stil nou, cu performanțe îmbunătățite: clapeta din fontă reproiectată direcționează fumul direct în sus și în afara grătarului. Noul sistem oferă o stabilitate mai mare și un aspect mai profesional.
Datorită eficienței unice a acestui grătar, este nevoie de foarte puțină energie pentru a menține temperatura dorită. Folosind numai 2,5 – 3 Kg de mangal, grătarul Monolith poate funcționa la temperatură joasă timp de 24 de ore.
Fie că doriți să preparați alimentele prin metoda slow cooking, frigere directă, coacere sau afumare, grătarul Monolith ajută la obținerea unor rezultate perfecte, combinând avantajele unui grătar clasic cu cele ale unui cuptor din cărămidă. Se poate folosi și iarna.
Gătitul direct este utilizat în primul rând pentru prăjirea alimentelor și pentru gătitul alimentelor care durează mai puțin de 20 de minute. Alimentele sunt plasate direct deasupra sursei de căldură pe grătarul din oțel inoxidabil și ar trebui, în general, să fie întoarse o dată la jumătatea timpului de gătit. Această metodă este de obicei cea mai bună pentru bucăți relativ mici de mâncare care se pregătesc rapid, cum ar fi creveți, fripturi, hamburgeri, hot dog, cârnați și legume.
Gătitul indirect implică crearea unei bariere între cărbuni și alimente. Deoarece alimentele sunt gătite la căldura reflectată în interiorul suprafețelor grătarului, alimentele se gătesc încet și uniform pe toate părțile și nu trebuie întoarse. Puteți creea căldură indirectă pentru mâncarea dvs. prin plasare pietrei deflectoare peste cărbunii fierbinți. Este ideal pentru carne tradițională, pentru grătarele care necesită o lungă, lentă gătire la foc mic, cum ar fi coaste, piept, curcan întreg și carne de porc trasă.
Gătitul combo este cel mai versatil mod de a găti. Combină atât căldura directă, cât și căldura indirectă pentru gătind o gamă largă de alimente în același timp. Faceți un foc în două zone, folosiți coșul de cărbune cu despărțitor. Poziționați cărbunii pe o parte a grătarului pentru găti direct, fierbinte si lăsați cealaltă parte goală. Puneți o piatră deflectore înjumătățită pe cealaltă parte fără cărbuni pentru temperatură mai scăzută gătiți lent inaceastă zonă fără flacără directă.
Piatra de pizza ceramică poate rezista la temperaturi ridicate și formează condițiile unui cuptor de cărămidă pe grătarul dvs. Această metodă este cea mai bună pentru a găti pizza în stil gourmet sau pentru a coace desert și pâine. Pentru a utiliza această configurație, așezați piatra de pizza deasupra grătarului din oțel inoxidabil și coșului de cărbuni.
Pachetul conține:
Specificații:
Diametru grila de gătit | |
---|---|
Clasa/Colectie | |
Dimensiune produs (L x l x h) |
135 x 80 x 129 cm |
Culoare | |
Greutate |
165kg |
Material grilă de gătit |
Oțel inoxidabil |
Material produs |
Ceramică |
Nr. de persoane | |
Producator | |
Tip | , |
Combustibil |
Cărbuni |
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 300 RON
Alege plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare direct la EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL online
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ peste 300 RON
Plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL
Nu ai inca un cont?
Create an AccountÎn stoc
Recenzii
Nu există recenzii până acum.