
449.95 lei
În stoc
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
Steak-ul de vită este un adevărat clasic pe grătar! Versiunea slabă a coastei de vită, care are un miez de grăsime pronunțat, impresionează prin textura sa fragedă ca untul! Dar unde se găsesc diferitele bucăți de friptură de vită?
Steakul de vită, numită și roast beef, este deosebit de suculent! Această suculență provine din marginea exterioară a grăsimii și din partea superioară a bucății.
În funcție de locul de pe spatele cărnii de vită din care se tranșează, vorbim de diferite bucăți. Steak-ul de vită tăiată din partea din față și din spate a cărnii de vită se numește coastă frontală sau friptură de vită înaltă, în timp ce friptura tăiată din partea din spate a cărnii de vită se numește friptură de vită plată. De altfel, faimoasa friptură de costiță este tăiată din partea posterioară, conică, a Steak-ului de vită.
Produse congelate. Din motive de durabilitate și pentru ca nimic din ceea ce facem să nu se irosească, congelăm toate bucățile pe care nu le putem vinde proaspete la timp. Acest lucru se face cu mult înainte de data limită de consum, la o temperatură de depozitare mai mică de 2°C, astfel încât să se păstreze calitatea ridicată a produsului.
Așadar, proaspăt congelat nu înseamnă că primești o calitate inferioară, ci pur și simplu că primești acest produs congelat.
NOTĂ: Recomandăm dezghețarea ușoară în frigider cu 24 de ore înainte de preparare.
Producator |
---|
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 300 RON
Alege plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare direct la EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL online
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ peste 300 RON
Plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL
Nu ai inca un cont?
Create an Account
Recenzii
Nu există recenzii până acum.