Ustensilă din fontă pentru cartofi, Petromax

Cod Produs: PTO30

240.00 lei

Stoc epuizat

  • Material: fontă
  • Dimensiuni exterioare (H x W x D): 15,4 x 29,1 x 17 cm
  • Dimensiuni interioare (H x W x D): 5 x 28 x 10 cm
  • Capacitate (total): 1,8 L
  • Greutate: 4,5 kg
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Ustensilă din fontă pentru cartofi, Petromax

Cartofii la cuptor, indiferent dacă sunt garnituri sau cu o friptură suculentă, se potrivesc perfect pentru un meniu de aventuri. Cu ustensila din fontă pentru cartofi, pregătiți cartofi și legume cu aroma caracteristică de prăjire.

Aspect al formei: Ustensila Petromax din fontă pentru cartofi pentru gătit ușor

Fonta este perfect potrivită pentru prepararea la foc deschis sau pe grătar, deoarece distribuie în mod optim căldura. În plus, designul rotund îmbunătățește efectul ustensilei pentru cartofi. Cartofii perfect copți, pene de cartof dulce gratinate sau variații sărate de legume, cum ar fi ardeii grași sau vinetele, adoptă aroma tipică de prăjire atunci când sunt gătite în jar. Cu o capacitate totală de 1,8 litri, ustensila pentru cartofi deține aproximativ trei cartofi de dimensiuni pumnale.

În siguranță la foc cu acțiune puternică de manetă (ridicare) – Șurubul de basculare al ustensilei Petromax pentru cartofi

Ustensila pentru cartofi din fontă se remarcă prin mecanismul său inteligent: șurubul de basculare special conceput blochează  ambele jumătăți ale formei imediat ce îl ridicați cu un accesoriu de ridicare. În acest fel, puteți scoate în siguranță fonta fierbinte din foc și o puteți muta. Când cuplați dispozitivul de ridicare a capacului la capătul inferior al barei de înclinare, deschideți ușor capacul ustensilei și puteți servi cartofii aburi.

Marginile potrivite, final fericit

Marginea de pe capac vă oferă controlul complet al temperaturii. Acolo puteți așeza jar sau brichete și reglați cu precizie căldura maximă în timpul gătitului. Ustensila din fontă rămâne întotdeauna ferm la suprafață datorită barei rotunde de pe partea inferioară care face o platformă uniformă. Din acest motiv, ustensila stă ferm în șemineu și poate fi folosită cu ușurință acasă, în cuptor. Bara proeminentă rulează sub balamale și asigură o deschidere impermeabilă.

Detalii tehnice

  • Material: fontă
  • Dimensiuni exterioare (H x W x D): 15,4 x 29,1 x 17 cm
  • Dimensiuni interioare (H x W x D): 5 x 28 x 10 cm
  • Capacitate (total): 1,8 L
  • Greutate: 4,5 kg
Producator
Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa