Aprinzator cu scanteie PETROMAX

Cod Produs: PLGX

135.20 lei

Stoc epuizat

  • Dimensiuni cu ambalaj (H x L x l): 19 x 10 x 4,3 cm
  • Greutate fără ambalaj: 82 g
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Aprindere de încredere peste tot

Indiferent dacă urcați în tur la munte, când mergeți în pădure sau în timpul campingului în sălbăticie: cu ajutorul aprinzătorului cu scanteie Petromax  puteți aprinde un foc de încălzire sau un loc de gătit în orice împrejurimi. Ca sursă de aprindere independentă de energie și indiferent de condițiile meteorologice, este prietenul tău fidel pentru a aprinde focul de unul singur. Mai scurt decât o mână în lungime, acesta se potrivește cu ușurință în orice bagaj și oferă astfel scânteie de aprindere pentru aventura ta.

Puterea focului comprimat

Complexul de foc bine proiectat readuce inteligent o metodă veche de aprindere a focului.  Această tehnică este reînviată cu ajutorul aprinzătorului cu scanteie Petromax și este la fel de simplă pe cât este de eficientă: pistonul este prevăzut cu liant și apăsat cu putere în corpul pistonului. Datorită presiunii aerului apărut și a căldurii de până la 400 ° C, aprindeți focul în cel mai scurt timp – fără electricitate sau orice alt mijloc. Ca o opțiune suplimentară de aprindere, puteți utiliza focul care este depozitat în interiorul pistonului. Acesta garantează un start de foc aprins.

La îndemană

  • Aprinzătorul cu scanteie Petromax cu anodizare neagră de înaltă calitate este formată din corpul plonjorului și plonjor.
  • Liant și lubrifiant pentru aprindere lină pe care le puteți găsi în containerele la capetele respective.
  • Sunt bine fixate prin capace cu filet.
  • Când deșurubați recipientul de fixare de la piston, puteți îndepărta focul suplimentar.
  • Plonjorul de aprindere însuși poate fi depozitat compact în punga de transport corespunzătoare.
  • În acest fel, se asigură că nu se pierde nimic și că aprinzătorul cu scanteie Petromax este complet pregătit pentru utilizarea repetată a aprinderii.
Producator

Tip

Catalog

Catalog Petromax 2020

Te-ar putea interesa