Garanție și

Service

Bun venit la formularul nostru de Garanție și Service!

Apreciem faptul că ai ales produsele sau serviciile noastre și ne cerem scuze pentru orice inconveniență pe care ai întâmpinat-o.

Care sunt pașii procesului de Garanție și Service?

  1.  Veți completa cu atenție formularul de mai jos.
  2. După ce formularul ajunge la noi, vom transmite toate informațiile la producător.
  3. Dacă este cazul, se vor solicita poze / video suplimentare.
  4. Când vom primi răspunsul final de la producător, veți fi contactat telefonic de către un membru al echipei Grill Expert și vi se va comunica timpul estimat de livrare. 
În cazul service-ului sau pieselor de schimb solicitate în afara Garanției, vi se va comunica prețul și disponibilitatea piesei de care aveți nevoie. 
 

Condiții de Garanție

Toate produsele comercializate de către www.grill-expert.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. În cazul vânzării unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricație (vizibile) sau produse expoziționale clientul va fi informat despre condițiile de garanție și returnare în momentul achziționării produsului. 

Garanția produselor se va valida pe baza facturii și seriei produsului (unde este cazul). 

Factura fiscală o veți găsi în format fizic în colet. La solicitarea clientului se poate emite și factura în format electronic. Aceasta poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii privind înregistrarea operațiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007.

Pentru a ne asigura că putem oferi cea mai bună experiență posibilă, am creat acest formular pentru a ne ajuta să înțelegem problema pe care o ai și pentru a începe procesul de remediere a acesteia cât mai rapid și eficient posibil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii cu atenție și cu informațiile corecte pentru a ne ajuta să identificăm problema și să găsim soluția optimă. Asigurați-vă că furnizați toate informațiile necesare despre produsul sau serviciul în cauză și detaliați cât mai mult posibil problema pe care o întâmpinați.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru încrederea acordată produselor sau serviciilor noastre. Echipa noastră va lua în considerare solicitarea dvs. și vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă oferi asistență în rezolvarea problemei întâmpinate.

Formular de Garanție/Service

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Coș de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Meniu
0 Lista de dorințe
0 Compară
0 produse Coș