Metode de

Plată

După adăugarea produselor în coș la finalizarea comenzii ai posibilitatea să alegi metoda de plata dorită: cu CARDUL prin MobilPay – securizat, Transfer Bancar, Plata în rate prin TBI sau Numerar la livrare. Dacă alegi plata online cu cardul vei beneficia de o reducere de 2% la întreg coșul de cumpărături.

Plata cu cardul

Plată online securizată prin MobilPay.ro

După completarea datelor, aveți optiunea de a realiza plata cumpărăturilor online, trebuie doar să aveți un card valid și să selectați plata cu cardul, apoi veți fi redirecționat către partenerul nostru mobilpay.ro unde se poate realiza plata într-un mod securizat. Pentru plata cu cardul online, la finalizarea comenzii vei avea un discount de 2% la întreg coșul de cumpărături!

bg-white-netopia

Grill Expert îți oferă posibilitatea de a plăti comenzile prin intermediul unui simplu link de plată. Cu doar câteva click-uri, poți finaliza tranzacția fără a fi nevoie să te deplasezi sau să utilizezi metode de plată tradiționale, oferindu-ți astfel o experiență convenabilă și sigură.


Suntem mândri să oferim clienților noștri din Cluj-Napoca posibilitatea de a plăti direct cu cardul la livrare. Astfel, poți beneficia de o experiență completă și fără probleme, finalizând tranzacția în mod sigur și convenabil, direct de pe telefonul tău.

Transfer bancar

Efectuează transferul bancar direct în contul nostru. După alegerea produselor și finalizarea comenzii poți alege varianta de plată prin transfer bancar.

ING Bank Cluj-Napoca

Cont IBAN: RO48INGB0000999906100377 

sau

Banca Transilvania Cluj-Napoca

Cont IBAN: RO91BTRLRONCRT0CH4538001

Beneficiar: Grill Expert SRL

Folosește numărul comenzii ca referință, respectiv detalii de plată. Comanda nu va fi expediată decât după ce vom avea confirmarea plății. Aceasta poate dura până la 2 zile lucratoare, în funcție de banca dvs. Pentru o livrare mai rapidă aștepăm confirmarea plății direct pe e-mail sau WhatssApp la numarul 0744 605 010.

Pentru orice nelămuriri sau întrebări vă stăm la dispoziție le telefon: 0744 605 010 sau pe email [email protected]

Numerar la livrare

Plata se realizeaza în numerar, în RON, direct la curier în momentul în care acesta ajunge cu coletul la adresa menționată. 

În cazul în care ai ales “Numerar la livrare/ card bancar la EasyBox” ai posibilitatea de a plăti cash sau cu cardul direct la curier.

Dacă ați ales livrarea la EasyBox în cazul coletelor de dimensiuni reduse la ridicarea coletului plata se poate efectua cu un card bancar/ telefon. Ridicarea produselor se poate face în orice interval orar(vezi condițiile mai jos).

Plata În Rate

MobilPay

Veți putea alege în câte rate să plătiți, doar dacă alegeți metoda de plata MobilPay – securizat și doar după introducerea numărului de card și datele cardului în interfața de plată MobilPay.

În momentul introducerii datelor va apărea opțiunea de rate, dacă cardul dvs. permite acest lucru, respectiv daca aveți card de credit sau de cumpărături. Plata se va face în condiții de deplină securitate, prin intermediul procesatorului de plăți Netopia – MobilPay.ro.

În cazul în care nu vă apare opțiunea de rate, va trebui să contactați banca emitentă a cardului dvs. pentru informații suplimentare.

Puteți folosi o varietate de carduri dedicate plății în rate egale fără dobânda:

TBI Bank

TBI Bank – credit instant 100% online pentru persoane fizice


Alături de TBI Bank am implementat un sistem de finanțare direct din coșul de cumpărături, care îți permite să platești în rate, fără drumuri la bancă. E nevoie doar să ai la îndemână cartea de identitate și să deții o sursă de venit înregistrată la ANAF (inclusiv daca esti PFA/PFI/ Întreprindere Individuală, Cabinet Medical Individual, Cabinet Avocat etc).

La accesarea primei finanțări, costul creditului include taxa de acordare de 100 lei (la opțiunea de 12 rate fără dobândă) sau 95 de lei (la opțiunea pentru mai mult de 12 rate, cu 1% dobândă/lună), asigurarea de viață și șomaj și un comision de administrare de 5 lei/lună.

Selectează metoda de plata TBI Bank - credit online 12 rate, 0% dobândă și vei fi redirecționat către tbibank.ro pentru finalizarea comenzii.

Dosarul tău va intra în analiză, urmând să primești confirmarea aprobării sau nu a creditului prin email. Comanda ta va fi expediată doar după primirea de catre echipa Grill Expert a emailului de confirmare a aprobarii creditului din partea TBI.

Mai multe informații aici!

Colete la EasyBox

Dacă ați ales livrarea la EasyBox în cazul coletelor de dimensiuni reduse la ridicarea coletului plata se poate efectua cu un card bancar/ telefon. Ridicarea produselor se poate face în orice interval orar.

Vă informam că, dacă decideți să utilizați această metodă de livrare, comanda trebuie să respecte următoarele condiții:

  • Dimensiunile maxime acceptate ale coletului sunt 47 x 44 x 39
  • Greutatea maximă a coletului trebuie să fie 5 kg

Transport Paletizat

În cazul comenzilor mari, de exemplu grătare de dimensiuni mari/grele, pentru a ne asigura că produsul ajunge în condiții optime la dumneavoastră vom alege transportul pe palet. Coletul va ajunge la dumneavoastră pe palet cu o mașină cu lift care va descărca grătarul dumneavoastră în siguranță. 

În acest caz plata numerar la livrare NU se va putea efectua deoarece transportatorii nu coletează numerar și avem rugămintea de a alege o altă metodă de plată (cu cardul sau transfer bancar)