Cum platesc si metode de plata

In momentul in care alegi metoda de plata, ai 3 opțiuni: Numerar la livrare, MobilPay – securizat  și Transfer Bancar.

 1. Numerar la livrare – plata se realizeaza in numerar, in RON, direct la curier in momentul in care acesta ajunge cu coletul la adresa mentionata.
  Atentie!
  Plata se realizeaza dupa ce coletul este verificat. Daca observi deteriorari ale ambalajului, te rugam sa nu platesti si sa ne contactezi de urgenta.
  In momentul efectuarii platii curierul va emite obligatoriu o chitanta care trebuie sa contina suma platita si datele tale.
 2. MobilPay – securizat sau Plata cu cardul – online securizata prin MobilPay.ro Dupa completarea datelor, aveti optiunea de a realiza plata cumparaturilor online, trebuie doar sa aveti un card valid si sa selectati plata cu cardul, apoi veti fi redirectat catre parneterul nostru mobilpay.ro unde se poate realiza plata intr-un mod securizat.
 3. Transfer bancar – Efectuaza transferul bancar direct in contul nostru.
  Contul iban este: RO48INGB0000999906100377
  Banca ING Bank Cluj-Napoca
  Beneficiar: Grill Expert SRL-D
  Foloseste numarul comenzii ca referinta, respectiv detalii de plata. Comanda nu va fi expediata decat dupa ce vom avea confirmarea platii. Aceasta poate dura pana la 2 zile lucratoare, in functie de banca dvs.

PLATA IN RATE

Veți putea alege în câte rate să plătiți, doar dacă alegeți metoda de plata MobilPay – securizat și doar după introducerea numărului de card și datele cardului în interfața de plată MobilPay.

În momentul introducerii datelor va apărea opțiunea de rate, dacă cardul dvs. permite acest lucru, respectiv daca aveți card de credit sau de cumpărături.Plata se va face în condiții de deplină securitate, prin intermediul procesatorului de plăți Netopia – MobilPay.ro.

În cazul în care nu vă apare opțiunea de rate, va trebuii să contactați banca emitentă a cardului dvs. pentru informații suplimentare.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari va stam la dispozitie le telefon: 0745 305 694 sau pe email.