Protecție curățare & întreținere

Protecție curățare & întreținere. Păstrați-vă grătarul la fel de curat și strălucitor ca ziua în care l-ați achiziționat cu produsele de curățare și întreținere. Produsele Traeger au fost dezvoltate special pentru grătare și accesoriile acestora și este realizat dintr-o formulă de topire a grăsimii fără substanțe chimice dăunătoare. Păstrează mediul curat folosind produse ecologice.

Fii un adevarat bucătar cu produse de protecție de calitate. Sort, mânuși și huse de protecție pentru grătarul dumneavoastră. Toate într-o singură secțiune.

Un mod sigur de a curăța grătarele răcite este folosind o perie de calitate. Un exemplu ar fi Peria noastră de curățat Traeger BBQ are peri de nailon care nu vă vor deteriora grătarele și nu vă vor lăsa urme. Avănd părul de nailon această perie nu va deteriora grătarele. Mânerul cu dublă prindere conferă un plus de confort la utilizare. Peria este special concepută cu o buclă convenabilă pentru agățare.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top