Grill Expert este un proiect realizat din pasiune pentru gratare si bucuria de a gati in aer liber.

Totul a inceput in urma unor calatorii prin SUA, locul unde grill-ul este rege si unde isi are originea cea mai mare companie mondiala de grill-uri, Weber.

Pasionati de grill si mancare cu gust am ajuns in diverse restaurante, baruri dar si targuri clasice americane,
unde am mancat de la simplele legume pe grill, la steak-uri si cotlete de vita, toate realizate impecabil, cu un gust delicios.

La un astfel de targ am asistat la o demonstratie, in care se prezenta un grill profesional Weber. Acela a fost primul grill pe care l-am achizitionat si care inca il folosim. Dupa 8 ani, arata si functioneaza impecabil. Tot atunci am primit cadou un grill mai mic pentru drumetii, pe care l-am purtat cu noi prin toata America.

In urma cu 2 ani intr-o calatorie in Germania, am ajuns din intamplare la un eveniment in aer liber unde era si o competitie de grill. Atunci am cunoscut si brandul Monolith si am vazut pentru prima data cum functioneaza si ce este un Ceaun Olandez.

Dupa aceasta calatorie, am adunat prietenii si am facut o petrecere in aer liber cu grill si mancare la ceaun olandez. Toti au fost surprinsi de gustul savuros si de usurinta cu care se gateste. Unii prieteni ne-au rugat sa le comandam si lor un ceaun olandez, un grill si, astfel am ajuns sa dezvoltam o afacere in acest domeniu: asa a aparul GRILL EXPERT.

Grill Expert este un proiect realizat din pasiune si dorinta de a oferi solutii de gatit in aer liber, de a realiza mancare sanatoasa si gustoasa pentru cei dragi!

La noi vei gasi solutii pentru grill si pentru a gati cu foarte multa usurinta, astfel incat sa nu trebuiasca sa iti pierzi timpul cu gratarul si sa ii neglijezi pe cei dragi.

Cu produsele oferite de Grill Expert mancarea nu se mai arde iar rezultatele vor fi intotdeauna cele mai performante.