Despre noi

Showroom Cluj-Napoca

Grill Expert este Showroom-ul care oferă cea mai vastă gamă de produse pentru gătitul în aer liber, cu mii de articole de la peste 20 de mărci premium.

Suntem liderul pieței în industria grătarelor atât online, cât și offline, având un concept unic de vânzări. Cu cel mai mare showroom din România, Grill Expert se diferențiază prin serviciile de calitate orientate către clienți, prețurile corecte și gama completă și diversificată de produse. De asemenea, expertiza, neutralitatea mărcii și selecția atentă a produselor sunt alte aspecte ce ne definesc.

Grill Expert.ro este un magazin dedicat grătarelor și mai ales celor pasionați de gătit în aer liber, alături de cei dragi!

Produse de înaltă calitate

Suntem într-o continuă căutare de a fi prezenți în toată România, astfel încât să fim accesibili tuturor. Punem la dispoziția clienților noștri o selecție remarcabilă de produse de înaltă calitate, disponibile imediat sau la comandă cu livrare rapidă. Gama noastră de produse este potrivită pentru toți cei interesați de soluții pentru gătit în aer liber – de la cei cu bugete reduse până la cei care caută soluții complexe și rafinate. Suntem pregătiți să satisfacem chiar și cele mai exigente dorințe.

Producători de top

Gama noastră vastă de mărci premium include peste 50 de modele de grătare expuse, ceea ce poate fi aproape copleșitor. În showroom-ul nostru veți întâlni producători de top din industria grătarului, iar echipa noastră vă va ajuta să vă decideți cu privire la modelul potrivit pentru dumneavoastră.

Grill Expert Academy

Grill Expert Academy este locul în care pasiunea noastră pentru grătar este împărtășită cu clienții noștri, atât în magazin, cât și online. Ne străduim să oferim clienților noștri nu doar produse de înaltă calitate, ci și experiențe autentice și cunoștințe bogate despre gătitul în aer liber. În plus față de produsele noastre, organizăm și demonstrații și cursuri de gătit în exteriorul showroom-ului nostru, în colaborare cu bucătari experimentați și recunoscuți. Aceste servicii completează experiența noastră și vă ajută să găsiți soluția perfectă pentru a vă bucura de gătitul în aer liber.

 

Weber Grill Academy

Grill Expert din Cluj Napoca vă aduce prima Academie Weber Grill din România – o experiență educațională unică și dedicată artei de a face grătar. Aceste cursuri se desfășoară în mod regulat pe tot parcursul anului și sunt deschise publicului, oferind o oportunitate de a învăța tehnicile grătării într-un mod practic.
Indiferent dacă sunteți începător sau doriți să vă perfecționați abilitățile la grătar, Academia Weber Grill este soluția perfectă pentru tine! Participați la clasele culinare interactive, conduse de Grill Master-ul nostru de grătar certificat Weber, Sorin Berar. Veți învăța să pregătiți o masă gustoasă la grătar cu ajutorul grătarelor pe gaz sau cărbune, marca Weber.

Grill Expert Megashop Cluj-Napoca

concept unic pe piața din România

Grill Expert Megashop este situat în Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, oferind o experiență unică pentru iubitorii de gătit în aer liber. Suntem dedicați unei viziuni moderne asupra gătitului sănătos în aer liber, un domeniu în plină expansiune în întreaga lume. Suntem cel mai mare și mai complet showroom specializat din România, oferind o expunere permanentă pentru cel puțin 50 de modele de grătare și sute de accesorii. Cu o experiență de peste 5 ani în domeniu, suntem recunoscuți pentru competența și dinamismul nostru, care cu siguranță vă vor încânta.

Magazinul nostru are o suprafață expozițională impresionantă de peste 250 m², transformându-l într-un adevărat paradis al gătitului în aer liber. Aici puteți compara cu calm toate produsele, puteți admira cele mai noi realizări tehnice din întreaga lume și puteți beneficia de ajutorul profesional și competent al experților noștri în domeniul grătarului. În plus, suntem întotdeauna bucuroși să vă oferim sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.

Primul magazin certificat Weber World din România!

Suntem mândri să fim primul magazin Weber World Store și să vă prezentăm întreaga gamă de grătare și accesorii, inclusiv modele exclusive pe care nu le veți găsi în altă parte, cum ar fi seria de grătare Summit cu cărbuni și gaz. Vă așteptăm în showroom-ul nostru din Cluj-Napoca să explorați gama completă de grătare, inclusiv cele pe cărbune, gaz, electrice și pe peleți. Indiferent de preferințele dumneavoastră, suntem siguri că vom avea un model potrivit pentru nevoile și stilul dumneavoastră de gătit.

Echipa Grill Expert

Ne dorim să vă oferim un serviciu de consultanță plăcut și profesionist, și suntem mândri să avem o echipă de specialiști pasionați, bine pregătiți și cu simțul umorului. Suntem nerăbdători să vă cunoaștem și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele în cel mai eficient și eficace mod posibil.

Gabriela Magoș

Executive Director

Diana

Accounting Department

Tincuța Savu

Sales Advisor

Pop Alexandru

Web Developer

Melisa Baciu

Sales Advisor

Sergiu Timicer

Warehouse Manager

program Showroom

Program Showroom

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Sâmbătă: 9:00-15:00

Duminică: ÎNCHIS

Contact

Tel: +4 (0745) 305 694

Tel: +4 (0744) 605 010

Locație Showroom

GRILL EXPERT STR. IOAN ZAICU, NR. 2, CLUJ-NAPOCA

Te așteptăm în cel mai mare showroom de grătare premium din România!