CARNE DE MIEL
Carnea de miel provine din țări în care creșterea oilor are o tradiție: Țara Galilor și Noua Zeelandă!
Miel din Țara Galilor – Condiții de top pentru cel mai bun miel
Țara Galilor reprezintă tradiția de creștere a mielilor, motiv pentru care aproximativ 15 milioane de oi pasc pe pășunile veșnic verzi din Țara Galilor, adică de până la cinci ori mai multe animale decât are Țara Galilor.
Nu numai cunoștințele de secole ale fermierilor despre împerecherea animalelor potrivite, dar și pășunatul liber cu iarba și ierburile proaspete fac carnea mieilor deosebit de fragedă și ușor aromată. Și galezii știu asta, nicăieri altundeva nu vei găsi mai multe rețete de miel și oaie decât aici. E un lucru bun, pentru că carnea slabă este foarte sănătoasă! Nu sunt permiși aditivii pentru furaje, antibioticele și furajele modificate genetic, carnea în sine este bogată în proteine, vitamine și minerale.
Miel din Noua Zeelandă – creșterea oilor cu tradiție
Mielul din Noua Zeelandă nu este doar cunoscut și popular de mult timp: Noua Zeelandă stabilește de multă vreme standardele globale pentru mielul fraged și aromat. Aerul curat, clima blândă din Pacific și pășunile întinse pe care animalele își petrec cea mai mare parte a vieții pentru a mânca iarbă luxuriantă și verde, toate contribuie la acest lucru!