Alfa Forni este un brand italian specializat în producția de cuptoare de grătar și cuptoare de pizza pentru uz casnic și comercial. Compania se mândrește cu o istorie de peste 40 de ani in industria cuptoarelor de grătar și a cuptoarelor de pizza, fiind considerată unul dintre pionierii acestei industrii. 

Produsele Alfa Forni sunt construite folosind cele mai bune materiale disponibile, cu o atenție deosebită la detalii și la calitatea construcției. Fiecare cuptor este fabricat manual în Italia, folosind tehnologii moderne și tradiționale. Această combinație de tradiție și inovație asigură o performanță ridicată și o durată de viață lungă pentru produsele.

Brandul oferă o gamă largă de cuptoare de grătar și cuptoare de pizza, adaptate nevoilor și preferințelor clienților. De la modele compacte și portabile pentru uz casnic, până la cuptoare profesionale de dimensiuni mari pentru restaurante și pizzerii, Alfa Forni oferă soluții pentru orice nevoie. 

Cu un design modern și inovator, și cu o atenție deosebită la detaliile estetice, cuptoarele Alfa Forni sunt atât o unealtă de gătit, cât și o piesă de design pentru orice grădină sau terasă. Cu o performanță ridicată și o durată de viață lungă, produsele Alfa Forni sunt o investiție excelentă pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească experiența de gătit în aer liber.