Cuptoare comerciale PROFESIONAL Alfa

Cu tradiție în inovare din 1977 cuptoarele Alfa nu sunt doar pentru pizza. Pasiunea pentru gătit, un gust italian prin tradiție, cuptorul pe lemne a fost întotdeauna cel mai bun dispozitiv pentru gătit pizza și pâine.

Grătare și cuptoare tradiționale. Cuptoare comerciale. Accesorii și ustensile pentru grătare și cuptoare. Tehnologie ForninoxTM. Cuptoare Italia.

Temperaturile ridicate, precum și podeaua refractară îl fac perfect pentru diverse feluri de preparate italienești, și nu numai. Aceleași calități fac și alte feluri de gătit nu doar posibile, ci și preferabile. Încercați să preparați carne, pește și legume. Învățați cum să utilizați flacăra și temperaturile pentru diferite niveluri de gătit și feluri de mâncare. Gustați unicitatea aromelor de produse gătite la cuptorul pe lemn.
Cuptoare și grill-uri traditionale și comerciale Alfa Forni
Tehnologia ForninoxTM este o evoluție a cuptorului tradițional pe lemne. Este invenția noastră, o artă italiană. Domul refractar este înlocuit cu o unul din oțel inoxidabil deja izolat , garantând temperaturi ridicate în timp foarte redus (350 ° C în 15 minute). Structura este subțire și vine cu roți convenabile, făcându-l ușor și mobil.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top