Cărbuni aprindere & afumare

Cărbuni aprindere & afumare. Cu cât lemnul este mai dur, cu atât este mai bun cărbunele. De exemplu Bestcharcoal folosește un amestec de lemn de salcâm și eucalipt de calitate superioară pentru a produce cărbune de talie mondială.

Cărbunele este natural, fără substanțe chimice sau aditivi. Alţi cărbuni conțin substanțe de umplutură, agenți de legare și toxine care sunt nesănătoase și distrug aroma alimentelor tale. Gustați ce ați făcut, nu cu ce l-ați făcut!

Cărbuni de calitate BestCharcoal ard foarte eficient. Cu putere calorică peste 7000 cal / g, echivalează de două ori cantitatea de brichete. Grătarul dvs. se va face în cel mai scurt timp. În ciuda căldurii sale intense, cărbunele Bestcharcoal vă oferă peste 3 ore de ardere. Și fără umpluturi sau aditivi, asta înseamnă peste 3 ore de ardere curată, fără fum. Cel mai bun cărbune este ușor de aprins și este de obicei gata de gătit în aproximativ 15 minute. Datorită duratei sale lungi de ardere, fără scânteie, căldură mare și conținut foarte scăzut de cenușă, nu veți dori niciodată să gătiți cu altceva.

Ne pasă de natură, așa că nu am tăiat niciodată un copac doar pentru cărbune. 100% din produsele Bestcharcoal provin din surse certificate FSC®, deci ne asigurăm că Bestcharcoal respectă toate legile și reglementările.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top