35.00 lei
În stoc
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
Chips-uri de afumare din amestec de lemn, pentru carne de porc, Weber
Surprindeți prietenii vechi cu o nouă interpretare a felurilor de mâncare la grătar pe care le-ați servit de mai multe ori înainte.
Acest amestec nou de lemn pentru afumarea cărnii de porc este o combinație specială de lemn din arbori cu frunze late și pomi fructiferi, combinate cu grijă pentru a optimiza aroma preparatelor din carne de porc, carne tocată, coaste, cotlete, etc.
Noul ambalaj de chips-uri de fum Weber este resigilabil si, prin urmare, previn pierderea aromei.
Caracteristici:
Cum se folosesc?
Udați chips-urile de fum înainte de utilizare. Puneți-le 30 de minute sau mai mult în apă; umiditatea le ajută să ardă mai lent și, de asemenea, asigură o aromă mai puternică. Astfel, fumul poate penetra cel mai bine alimentele la grătar, și este întotdeauna recomandat să păstrați capacul închis.
Atunci când este folosit în grătare pe cărbune se presară un pumn de chips-uri de fum umede pe jarul cald.
Atunci când este utilizat în grătare cu gaz pune chips-urile de fum umed în cutia de afumare sub grătar , în colțul din stânga sau din dreapta. În scopul de a obține cele mai bune rezultate, recomandam să faceți acest lucru încă din faza de preîncălzire înainte de a pune mâncarea pe grătar.
Producator | |
---|---|
Tip |
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
La comanda 7 - 21 zile estimativ
La comanda 7 - 21 zile estimativ
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 300 RON
Alege plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare direct la EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL online
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ peste 300 RON
Plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL
Nu ai inca un cont?
Create an Account
Recenzii
Nu există recenzii până acum.