Set pâine ușoară de ovăz Monolith – conținut pentru 2 pâini

Cod Produs: 52003

0.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Set pâine ușoară de ovăz Monolith – conținut pentru 2 pâini

Totul doar natural!

Seturile de pâine Monolith au fost dezvoltate de brutari experimentați și proiectate să fie gătite pe grătar sau în cuptor. Ingredientele din seturile de pâine sunt 100% naturale, deoarece numai acestea se potrivesc calității produsului Monolith. Această pâine este o explozie! Opinia noastra? O adevărată trăire culinară!?

Cu un set puteti coace 2 pâini.

Setul de paine include:

  • 2 pachete cu amestec de făină pentru 2 pâini: făina de secară uscată, Ovaz (fulgi, 20%, făină), agent de tratare a făinii, acid ascorbic, zahăr brut din trestie, sare de masă, făina de grâu
  • 2 x hârtie de copt
  • 1 x tavă de copt din lemn
  • 1 pachet toping: produs de cereale mărunțit (orez, porumb, grâu dur), fulgi de ovăz
  • o rețetă de la Rene Kalobius pentru o pâine perfectă
  • 740 g conținut

ATENTIE!: Poate conține urme de MUȘTAR, NUCI, SUSAN sau PRODUSE LACTATE!

Vă rugăm a se păstra în loc uscat și răcoros; închideți bine după deschidere și consumați imediat.

Informații nutriționale:

Energie: 1467kj / 346kcal
Proteine: 10,8gr
Carbohidrați: 68gr
din care Zahăr: 1,0gr
grăsime: 2,3gr
grăsimi saturate: 0,4gr
fibre: 5,3gr
sare: 2,7gr

Rețeta de bază: 1 pachet de făina 350g; drojdie proaspăta 20g, apă 270 ml

Mod de preparare pas cu pas:

  1. Puneți amestecul de făină dintr-un singur pachet într-un castron

Reni Kalobius-004_backmischung

2. Adăugați drojdia proaspătă 20g

Reni Kalobius-006_hefe

3. Adăugați apă 270 ml

Reni Kalobius-010_wasser

4. Se amestecă totul împreună pentru aproximativ 5 minute.

Reni Kalobius-013_kneten

5. Așezați aluatul pe o hârtie de copt în tava de copt din lemn reutilizabilă și stropiți cu apă. Adaugați deasupra jumătate din cantitatea de cereale pentru decor.

Reni Kalobius-031_form

6. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați într-un loc cald să dospească până când aluatul se află la aproximativ 1 cm sub margine.
Coaceți pe grila MONOLITH (sau în cuptorul preîncălzit cu aer circulant) la o temperatură de 180-200 grade Celsius timp de aproximativ 40-45 minute.

Reni Kalobius-106_backen

7. Efectuat. Bucurați-vă de pâinea proaspăt coaptă.

Reni Kalobius-132_fertig

POFTĂ BUNĂ!

Producator

Tip

Te-ar putea interesa