Monolith este Libertate, Design și Tradiție! 

Monolith: grătare ceramice la cel mai înalt nivel! 

Grătarele ceramice cunoscute sub numele de kamado reprezintă perfecțiunea atât pe grătar, cât și în farfurie. Această metodă de gătit își are originea în Asia și este interpretată într-un mod modern de către mărci precum Monolith, ceea ce duce la obținerea unor grătare ceramice care îndeplinesc toate cerințele. Cu ajutorul acestora poți redescoperi arta gătitului la grătar. Folosirea ceramicii de cea mai înaltă calitate oferă o plăcere deosebită la grătar, pe care trebuie să o încercați. 

Esența grătarului: Grătarele ceramice, cum ar fi cele de la Monolith, se evidențiază încă de la prima vedere prin faptul că totul funcționează puțin diferit aici. Această metodă de gătit produce o carne la grătar super fragedă și suculentă. Cu toate acestea, grătarul sau afumatul cu Monolith păstrează încă un aer rustic datorită cărbunelui. Grătarele ceramice de la Monolith integrează un sistem Smart GRID ce oferă posibilitatea gătirii directe și indirecte. Sistemul complet de grille poate fi ușor ridicat împreună cu tot ansamblul de accesorii. Modelele Classic si LeChef au proiectate grilele în sistem de semicerc pentru a perimte diferite tipuri de gătire si integrarea diferitelor accesorii precum grile de fontă, plancha și ceaun pentru o jumătate sau 2 jumătăți după preferițele clienților.

monolith detalii pt cateaog descriere

Aveți libertatea de a vă pregăti felurile preferate așa cum ați făcut-o întotdeauna sau de a descoperi ceva nou. Meniuri întregi pot fi pregătite pe plăcile grătarului cu ajutorul grătarului ridicat și a celui de-al doilea nivel de grătar. Alternativ, puteți așeza plita pe Monolith și puteți pregăti burgeri, fructe de mare și legume pe el. 

Monolith este Libertate! Acest grătar ceramic îndeplinește toate promisiunile: poate fi utilizat pentru grătar, afumare, coacere sau prăjire. Bucurați-vă de toate opțiunile pe care le oferă, delectați-vă oaspeții cu preparate delicioase și răsfățați-vă simțurile. Grădina dumneavoastră se va transforma într-un tărâm al alegerilor interminabile. 

Monolith este Design! Această piesă combină estetica cu funcționalitatea. Este un obiect de artă plăcut atât pentru ochi, cât și pentru gust. 

Monolith este Tradiție! Metoda Kamado a fost utilizată în mod tradițional de chinezi și japonezi timp de peste 3000 de ani. În anii ’70, grătarul ceramic modern a început să evolueze din Mushikamado-ul japonez și să-și croiască drumul spre succes. 

Monolith este destinat  pasionaților de gătit în aer liber care doresc versatilitatea diferitelor metode de gătit combinate cu texturi și arome inegalabile la grătar. Această marcă vă oferă avantajul gătitului în aer liber pe care l-ați așteptat, prin explorarea unui număr interminabil de posibilități și tehnici de gătit, oferindu-vă, în plus față de grătarele ceramice, o gamă variată de accesorii. Monolith este sinonim cu calitatea germană și garantează utilizarea celor mai bune materiale și a celei mai bune tehnologii pentru consumator.