Condiment Praf Magic 100 gr, Spiceworld

Cod Produs: 60043XM

40.00 lei

Stoc epuizat

  • Potrivit pentru: Pui, porc, vita, vitel, legume
  • Produs: vegan, fără gluten, fără lactoză
  • Ambalaj: aluminiu
  • Cantitate: 100 gr
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Condiment Praf Magic 100 gr, Spiceworld

Praful magic de la STAY SPICED! – legenda incomparabilă a Gratarului
indiferent că este pentru afumătoare sau pentru grătar, fie pentru carne de vită, porc, pui sau legume Praful Magic de la STAY SPICED! este obligatoriu să fie prezent pe fiecare raft de condimente. Boiaua nobilă și ardeii iute jalapeño stimulează gustul, în timp ce zahărul de trestie fin Demerara cristalizează sub căldură și se creează o crustă delicioasă pe carne.

Praful magic de la STAY SPICED! – Red Barbecue Rub aduce magia BBQ-ului la tine acasă.
Magic Dust este o legendă printre toți fanii gătitului la grătar. Magic Dust BBQ Rub este deosebit de popular printre fanii săi atunci când preparăm coaste de rezervă, carne de porc sau jumări de slănină cu o anumită aromă. Dar și pentru specialități din carne de vită, cum ar fi piept de vită sau pastramă, pentru aripi de pui sau delicatese vegetariene la grătar cum ar fi rulouri feta-dovlecei și legume la grătar.

Dar care este secretul din Magic Dust Red Barbecue Rub? Praful magic de la STAY SPICED! conține diverse ingrediente de condimente și binecunoscutul SPICED! inclusiv sare de mare netratată, zahăr brut din trestie Demerara, usturoi, ceapă, piper și ardei iute jalapeño. Ingredientul cheie al prafului de roșii. În Praful Magic întâlnim cea mai bună boia de ardei – este, de asemenea, motivul pentru care marinarea cărnii are o culoare atât de intensă de roșu.

Zahărul de trestie crud Demerara asigură faptul că marinarea cărnii cristalizează în timpul gătirii în afumătore sau la căldura indirectă pe grătar, creând astfel o crustă delicioasă pe carne. Bun pentru a vă linge degetele – și cu un gust incomparabil. Obțineți magia grătarului pe farfurie – cu STAY SPICED! Magic Dust Red.

Specificații:

  • Potrivit pentru: Pui, porc, vita, vitel, legume
  • Produs: vegan, fără gluten, fără lactoză
  • Ingrediente: boia, sare de mare netratată, zahăr brut din trestie Demerara, usturoi, ceapă, sare de masă, CELERY, chimen, piper, chili jalapeno, oregano.
  • Cantitate: 100 gr
Producator

Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Condiment Praf Magic 100 gr, Spiceworld”

Te-ar putea interesa