Ulei lampant, Feuerhand

Cod Produs: FH-OIL

25.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Ulei lampant, Feuerhand

Acum faceți ca felinarul dvs. Feuerhand să strălucească corect în grădină! Cu uleiul de lampă Feuerhand, obțineți un combustibil lichid incolor de înaltă calitate, care asigură o combustie cu miros redus și fără funingine atunci când folosiți felinarele Feuerhand. Uleiul de lampă este caracterizat în special prin puritatea sa ridicată și, prin urmare, este ideal pentru toate lămpile puternice, pe petrol și ulei lampant. Faceți grădina și terasa să strălucească perfect fără electricitate!

De lungă durată și bucurie curată de lumină
Uleiul de lampă de la Feuerhand asigură o înmuiere optimă a fitilului de bumbac al lămpii tale cu kerosen. Acest lucru va prelungi viața fitilului dvs. și va asigura un model uniform de flacără. Datorită purității ridicate, uleiul de lampă Feuerhand arde aproape inodor și lipsit de funingine. Cu un rezervor al felinarului dvs. Feuerhand, puteți obține un timp de ardere fiabil de aproximativ 20 de ore. Lăsați-vă grădina să strălucească în strălucirea caldă și clară a felinarului dvs. Feuerhand.

Alimentat în cel mai scurt timp
Gâtul de umplere atașat permite umplerea fără picurare a lămpii dvs. de petrol, dar poate fi, de asemenea, înlăturat. Sticla la îndemână de 1 litru este prevăzută cu un blocaj pentru copii pe capac, care asigură utilizarea și depozitarea în siguranță a uleiului de lampă Feuerhand.

Caracteristici:

  • ulei lampant
  • cantitate: 1 litru
Producator

Tip

Catalog

Catalog Petromax 2020

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa