Căciulă de lână de oaie Petromax

Cod Produs: 701-HAT-261

195.00 lei

Stoc epuizat

  • Material (exterior): 100% lână nouă
  • Material (interior): 100% bumbac
  • Culoare: gri, negru
  • Dimensiune: universală
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Căciulă de lână  de oaiePetromax

Gata cu durerile de cap

Cu căciula din lână Petromax nu contează dacă plouă sau ninge. Materialul exterior al căciulii căptușite constă din 100% lână nouă de oaie care încălzește. Lâna este una dintre cele mai vechi țesături naturale din industria textilă, iar fibrele goale asigură o capacitate termică excelentă, fiind în același timp respirabil. Astfel, chiar și în timpul tururilor provocatoare de munte nu veți transpira, în timp ce capul dvs. rămâne confortabil cald. În plus, profitați de proprietățile rezistente la vânt, de păstrare a formei și de rezistență la murdărie ale țesăturii din lână și veți găsi căciula din lână Petromax este un partener de încredere pentru drumeții și tururi de teren.

Căciulă din lână căptușită: extra pentru tururi lungi

Cea mai mare parte a căldurii corpului dvs. se pierde atunci când vă deplasați în aer liber, la temperaturi scăzute, fără a purta o căciulă. Nu veți avea parte de o astfel de experiență cu căciula de lână Petromax, deoarece stratul exterior de lână de oaie este completat de o căptușeală 100% bumbac. Această combinație susține izolația termică în partea de sus. Căptușeala din bumbac asigură, de asemenea, confort fără zgârieturi la purtare și potrivire antiderapantă.

Echipamente de caroserie dintr-o singură piesă

Căciula de Lână nu numai că te pregătește pentru aventură, ci și te face să fii un adevărat fan al dragonului: logo-ul dragonului al mărcii tradiționale germane încorporat în țesătura tricotată, transmite un aspect puternic asupra căciulii rezistente, iar croiul modern este absolut absolut practic pentru uzura zilnică. Căciula de lână căptușită este fabricată în Germania și este un plus ideal pentru îmbrăcămintea de exterior Petromax.

Detalii tehnice

  • Material (exterior): 100% lână nouă
  • Material (interior): 100% bumbac
  • Culoare: gri, negru
  • Dimensiune: universală
Producator

Te-ar putea interesa