Design-ul MONOLITH

Acesta combină estetica cu funcționalitatea într-un mod desăvârșit. Un obiect de artă, plăcut atât ochiul și cerul gurii

Tradiția MONOLITH

Ceramica a fost utilizata in mod traditional de chinezi si japonezi de peste 3000 de ani. In anii ’70 gratarele ceramice moderne au evoluat din Mushikamado japoneze și succesul lor s-a raspandit in lume.

MONOLITH este diferit

Este unic, este extravagant, si satisface foamea de perfectiune.

GRĂTARE CERAMICE CU CĂRBUNI DE LEMN

MONOLITH înseamnă libertate. Acest grătar ceramic oferă o gamă largă de posibilități – prăjirea, afumatul sau coacerea.

Bucurați-vă de cele trei dimensiuni si de opțiunile pe care le oferă, impresionați-vă invitații si răsfățați-vă papilele gustative.

Vezi gratare pe carbuni Monolith
MONOLITH Classic
MONOLITH Junior
MONOLITH Le Chef

AVANTAJE

MONOLITH Grill – bucătărie completă în aer liber

Monolith unește avantajele unui gratar clasic cu cele ale unui cuptor de piatră.

Talent peste tot

Grătar, gătit la temperaturi joase, coacere, afumare … in oricare mod veți pregăti felurile de mâncare, grătarul MONOLITH vă va permite întotdeauna să obțineți rezultate perfecte. Nu contează dacă aveți nevoie de temperaturi foarte ridicate la prăjirea fripturii perfecte sau a afuma o cantitate mare de carne mai multe ore la temperaturi joase – MONOLITH este grătarul perfect de care ai nevoie. MONOLITH folosit ca un cuptor de piatră este perfect potrivit pentru copt pizza sau pâine. Intervalul de temperatură este între 70 ° C și 400 ° C.

Eficient

Datorită eficienței sale unice gratarul are nevoie de foarte puțină energie (cărbune) pentru a genera și menține temperaturile dorite. Folosind 2,5 kg – 3 kg de cărbune, MONOLITH poate lucra în intervalul de temperatură scăzută timp de până la 24 de ore. De aceea este nevoie de foarte puțin oxigen; mișcarea aerului este extrem de scăzută în grătar, împiedicând carnea să se usuce. Carnea rămâne suculentă.

Efectiv

Dacă doriți doar să prăjiți rapid 2 fripturi, acest lucru nu este o problemă. Din cauza efectului de coș de fum, cărbunele se încălzește extrem de rapid. Cu temperaturi ridicate, puteți prăji fripturi, închiderea deschiderilor după aceea de a regla aerul. Gratarul și zona de foc sunt foarte bine sigilate; tăciunii cărbune mor în jos într-un timp scurt si poate fi folosit pentru un alt timp, acest lucru limitează deșeurile pe care le veți obține cu alte grătare.

Sistem unic pentru Aschii (peleți de afumare)

Sistemul nostru unic de a furniza așchii de lemn (peleți de afumare) conferă cărnii un gust tipic smokey BBQ, fără a fi nevoie de a ridica capacul. Așchiile de lemn sunt plasate pe un raft și sunt împinse prin deschiderea destinată în mod direct la zona de ardere.

Materiale de înaltă calitate, izolare foarte bună

MONOLITH este realizat din ceramică de înaltă calitate extrem de rezistentă la căldură și din oțel inoxidabil. Căruciorul este fabricat din oțel acoperit cu pulbere și are două măsuțe solide practice laterale de bambus. .

Întreținere redusă

Datorită izolării foarte bune a ceramicii grele și a reglării ingenioase a aerului de alimentare, puteți controla temperatura din MONOLITH, spre deosebire de orice alt tip de grătar. Consumul de cărbune este în jur de 25 – 50% mai puțin în comparație cu un grătar obișnuit. Temperaturile necesare sunt atinse foarte repede prin efectul de coș de fum, astfel încât să puteți găti în termen de 15 minute de la aprindere cu mult mai puțin combustibil ars în timpul fazei de preîncălzire.

Metode de gătire gratar ceramic pe carbuni

Gătire directă

Gătiți ca un profesionist direct peste cărbunii încinși pe grila din oțel inoxidabil sau pe grătarul din fontă, care este de asemenea disponibil pentru MONOLITH-ul dumneavoastră. Căldura mare directă a cărbunilor dă mâncării savoarea dorită și adevărata aromă de grătar autentic.

Gătire indirectă

Gătire indirectă: Acum vezi toate avantajele reale de a avea un MONOLITH comparativ cu orice alt echipament de gătit. Prin plasarea deflectorului de piatră peste cărbunii încinși ai creat un scut împotriva căldurii directe asupra mâncării creând un cuptor cu convecție perfect controlabil. Prăjește, coace sau fierbe orice de la pește întreg și fripturi până la prăjituri și deserturi.

Pizza

Având un MONOLITH nu mai este nevoie să investesti într-un cuptor de pizza, acum puteți face cu ușurință pizza italiene autentice cu crustă subțire sau chiar pizza pan americană pentru a impresiona prietenii și familia. Cu MONOLITH puteți ridica cu ușurință temperaturile la 400 ° C pentru a găti pizza perfectă în câteva minute. Această configurație este, de asemenea, perfectă pentru pâine.

Aprinderea

Umpleți coșul cu cărbune de dimensiuni mari, din lemn de înaltă calitate. Vă recomandăm cărbunii MONOLITH.

Aprindeți cărbunii din partea de sus. Vă rugăm să nu utilizați produse chimice sau lichide de aprindere, vă recomandăm LOOFTLIGHTER. Închideți capacul și deschideți gura de aerisire și capacul de ventilație. Datorită efectului de coș mangalul se încălzește foarte repede.

Controlați temperatura de frigere prin ajustarea orificiilor de ventilație și apoi adăugați accesoriile pe grătar în conformitate cu metoda de gătire aleasă.

Afumarea

Sistemul nostru unic de a furniza așchii de lemn, bucăți sau pelete. Așchiile de lemn sunt plasate pe raft și sunt împinse prin deschiderea destinate în mod direct pe cărbunii fierbinți – fără a fi nevoie pentru a ridica capacul!