La început a fost geamandura

Compania Weber-Stephen a revoluţionat mai întâi cultura americană privind grătarele, iar apoi şi pe cea mondială. La bază a stat ideea fondatorului companiei, George Stephen, de a transforma o geamandură într-un grătar cu capac. Astfel, a inventat primul grătar sferic. În 1993, fiul său, James C. Stephen, a preluat conducerea companiei, care a devenit cunoscută la nivel mondial. Acesta ne vorbeşte despre filozofia Weber® de a face grătar, noile tendinţe în domeniu şi gustul crotalului.

SISTEMUL DE GRĂTAR WEBER® ORIGINAL – OGS®

Utilizarea grătarului cu capac închis asigură protecţie împotriva vântului şi a intemperiilor, oferind posibilitatea de a experimenta metode noi de a face grătar, precum metoda directă şi cea indirectă dezvoltate de Weber®. Datori-tă capacului închis, căldura circulă uniform prin grătar; astfel, există nenumărate posibilităţi de preparare a alimentelor.

GRĂTARE CU CĂRBUNI DE LEMN

Savoarea adevărată a grătarului: Cu grătarul Weber® care este gândit în cele mai mici detalii, utilizarea grătarului cu cărbuni de lemn devine mai curată, mai sigură şi mai practică decât oricând.

De la grătarul mobil de picnic pentru petreceri sponta-ne cu grătarul la iarbă verde, până la staţia profesională de grătar pentru cele mai mari pretenţii.

Bucuraţi-vă de un produs original Weber® însoţit de o adevărată dispoziţie de barbecue şi un succes garantat!

Vezi gratare pe carbuni Weber
SMOKEY JOE® PREMIUM

Cu toartă practică pentru o mobilitate mai mare. Aceasta asigură capacul pentru un transport facil sau îl susţine lateral ca pro-tecţie practică împotriva vântului.

GO-ANYWHERE®

Grătarul pentru picnic în format nou oferă,  în orice loc, momente perfecte la grătar. Ca-racteristica de top: Stativul fixează împreună capacul şi cuva pentru un transport facil.

COMPACT KETTLE®

Noul nostru grătar pentru iubitorii economi-coşi ai mărcii Weber®. Fiind prevăzut cu  toate atributele de calitate ale unui grătar Weber, modelul Compact Kettle necesită  câteva mânere în plus la montare.

GRATARE PE GAZ

A face grătar ca profesioniştii: Grătarele cu gaz de la Weber® reprezintă prima alegere pentru a face „mult grătar”. Cât aţi clipi din ochi, obţineţi capacitatea completă ori de câte ori doriţi, iar curăţarea grilului de prăjire este extrem de uşoară datorită arderii complete. Grătare mici mobile sau staţii mari de grătar pentru bucătării profesionale în aer liber – la grătarele cu gaz de la Weber® există soluţia corectă pentru toate cerinţele.

Vezi gratare pe gaz Weber
WEBER® Q® 1000

În deplasare, acasă, chiar şi în spaţiile cele mai înguste – grătarul Q® cel mai mic asigură un gust deosebit de grătar.

WEBER® Q® 1200

Grătarul mic oferă o plăcere adevărată şi puternică de a face grătar – acasă şi în deplasare, cu butelie de gaz sau cartuş de gaz.

WEBER GENESIS S-330 GBS INOX

3 supape de arzător reglabile fără trepte şi în mod separat: reglare optimă a temperaturii la prăjire directă şi indirectă.

GRĂTARE ELECTRICE

Evoluţia energiei în domeniul grătarelor: Grătarele electrice de la Weber® cu o aromă de grătar garantată mulţumită capacităţii optime.
Introduceţi pur şi simplu ștecărul în priză şi puteţi savura un grătar. Grătarele electrice de la Weber® reprezintă soluţia optimă pentru balcon şi terasă.

Vezi gratare electrice Weber
WEBER® Q® 1400

Dacă nu se poate utiliza un grătar cu gaz sau cărbuni de lemn, grătarul electric Weber® Q® 1400 este soluţia ideală.

WEBER® Q® 1400 STAND

Configurație ca a modelului Weber® Q® 1400, cu stativ sigur și înălțime de lucru confortabilă.

WEBER GENESIS S-330 GBS INOX

3 supape de arzător reglabile fără trepte şi în mod separat: reglare optimă a temperaturii la prăjire directă şi indirectă.