Filosofia Quan Garden Art este “Ridicarea temperaturii”, iar acest lucru este demonstrat prin plita lor de foc care atinge o temperatură mult mai ridicată decât un grătar obișnuit. Datorită canalelor și gurilor de aerisire proiectate, placa de foc atinge rapid temperatura optimă, permițând bucătarilor să gătească cu precizie și să savureze alimentele la adevărata lor valoare. 

Brandul Quan Garden Art este dedicat promovării unui stil de viață în aer liber prin furnizarea de produse de calitate superioară și frumos proiectate. În timp ce își urmărește pasiunea, Quan a creat o comunitate unită în jurul focului, unde oamenii se pot bucura de gustul delicios al mâncării pregătite pe plita de foc Quan și se pot bucura de timpul petrecut alături de prieteni și familie. 

Gătitul este o artă, iar Quan Garden Art își propune să îmbine pasiunea pentru gătit cu designul deosebit și dragostea pentru petrecerea timpului în aer liber. Fie că pregătiți carne, pește sau legume, placa fierbinte de pe o plită de foc Quan vă permite să gătiți o varietate mult mai mare de alimente delicioase, apetisante, de diferite forme și dimensiuni. În plus, alimente precum supa, ouăle și brânza pot fi gătite cu succes folosind o tigaie, fără a cădea în foc. 

Quan Garden Art oferă o gamă completă de produse extraordinare, de la mobilier la iluminat și echipamente de gătit. Acestea sunt frumos proiectate, realizate manual cu pricepere și incredibil de funcționale. Filosofia brandului este “ridicarea temperaturii”, iar placa de foc Quan atinge o temperatură mult mai ridicată decât un grătar obișnuit, datorită canalelor și gurilor de aerisire proiectate. 

Dacă doriți să vă bucurați în continuare de forma de gătit la foc mic și lent pe un grătar, Quan oferă un accesoriu pentru grătar care se așează convenabil deasupra focarului, permițându-vă să aveți ce e mai bun din ambele lumi. În felul acesta, puteți experimenta și descoperi noi modalități de gătit și de a vă bucura de timpul petrecut în aer liber cu familia și prietenii.