Detergent manual bio pentru lână, Petromax

Cod Produs: WASCHIM1

75.00 lei

Stoc epuizat

 • Produs BIO
 • Conținut: 750 mL
 • Aroma: pin
 • Raport de amestecare: concentrat la apă 1:25
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Detergent manual bio pentru lână, Petromax

Detergentul naual Bio este concentratul tău natural pentru curățarea îmbrăcămintei de exterior Petromax, precum și a tuturor textilelor obișnuite din lână. În cazul în care ultima misiune în bucătăria în aer liber și-a lăsat amprenta asupra hainelor de lână, formula specială a enzimei oferă remedii. Mirosurile persistente și murdărirea pătrunsă sunt îndepărtate bine și ușor. Ingredientele agentului de spălare compatibil cu mediul asigură îndepărtarea fără urme a grăsimilor vegetale și animale fără a deteriora texturile sau fibrele de lână. Țesătura tradițională robustă este astfel menținută într-un mod prietenos cu materialul, rămâne stabilă dimensional și rezistentă durabil. Durabilitate urmată: Agentul de spălare din sticla de plastic reciclată este biodegradabil, poate fi pur și simplu drenat și, în plus, reîmprospătează hainele cu miros de pin. Scuturați fiecare strat de grăsime și începeți proaspăt în următoarea aventură!

Cum să-mi spăl lâna corect?

 1. Detergentul pentru spălare manuală Bio este o putere de curățare concentrată într-o sticlă. Prin urmare, amestecați în proporție de 1:25 și adăugați, de exemplu, 400 ml la 10 L de apă. Pregătiți o baie de scufundare în cadă sau găleată. Asigurați-vă că temperatura apei nu depășește 30 ° C sau că se simte călduță.
 2. Introduceți îmbrăcămintea de lână și asigurați-vă că îmbibă bine apa. Se lasă la macerat timp de peste 2 ore.
 3. În cele din urmă, clătiți-vă hainele cu apă limpede și așezați-le plat pentru a se usca.

Atenție: Nu stoarceți, deoarece lâna dvs. ar putea să-și piardă forma. Evitați lumina directă a soarelui sau apropierea directă de încălzitoare în timpul uscării.

Sfat pentru uscare rapidă: După clătire, pregătiți un prosop mare și rulați îmbrăcămintea de lână în interior. Când apăsați ușor pe rolă, stoarceți o proporție mare de apă fără a distorsiona forma materialului.

Detalii tehnice

 • Raport de amestecare: concentrat la apă 1:25
 • Conținut: 750 mL
 • Material (sticlă): reciclat
 • Aroma: pin
Producator

Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa